E scris în stele – luni, 5 aprilie 2021

Aspectul celest principal al zilei este descris de sextilul lui Venus din Berbec cu Marte din Gemeni. Este reliefat un unghi astral pozitiv care ne aduce o doză bună de: vivacitate, afectivitate, romantism, senzualitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Acest aspect planetar ne va amplifica toate interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, este o frumoasă zi a împlinirilor frumoase şi a fericirii veritabile în viaţa de cuplu.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se relevă o zi a optimismului, fericirii şi pozitivităţii. Veţi iubi mai mult, bucurându-vă chiar și copilăreşte de plăcerile trecătoare ale vieţii. Vă veţi exprima ideiile şi convingerile într-un mod cursiv şi ferm.

 

TAUR: Puteţi avea parte de o intensă legătură sentimentală mai ascunsă de ochii lumii. Este o perioadă indicată pentru a vă dedica unor acte şi acţiuni de caritate. Veţi fi mai preocupați și de obținerea unui succes financiar.

 

GEMENI: Ar fi de bun augur să participaţi la evenimente de ordin social, remarcându-vă printr-o prezenţă ireproşabilă. Mai puteţi câştiga şi prietenia unei persoane chiar plăcute. Voinţa, capabilitatea şi sârguinţa vă vor fi calităţi definitorii.

 

RAC: Veţi beneficia de susţinerea şi simpatia şefilor, care vă vor netezi succesul profesional. Veţi da dovadă de o atitudine mai fermă şi vă veţi urmări obiectivele cu strictețe. Veţi înfăţişa o puternică tendinţă înspre acţiuni discrete, în umbră.

 

LEU: Veţi obţine un succes categoric în cazul vreunei evaluări. Este o zi cu un prospect reuşit şi pentru călătorii. În chestiuni ce ţin de afaceri şi de negocieri puteți ieși pe plus. Este şi un moment al împlinirii aspiraţiilor, deci mentineţi-vă cursul!

 

FECIOARA: Este o etapă a satisfacţiilor romantice. Veţi avea noroc şi la o sumă de bani ori o la altă valoare sosită cu mare facilitate. Cu atitudinea potrivită puteţi răzbi un succes public răsunător.

 

BALANŢA: În viaţa sentimentală se prezintă o atmosferă caldă, sub impresia unor trăiri tandre şi sensibile. Raporturile cu cei din jur vor fi deosebit de amiabile. Este o zi fastă şi pentru călătorii la mare depărtare.

 

SCORPION: La locul de muncă se arată o zi calmă şi armonioasă. Sănătatea vă va oferi semne certe de remediere. Este o zi potrivită pentru a executa unele modificări active în casă. Se mai poate ivi şi un minor risc de accidente.

 

SĂGETĂTOR: Şarmul, atractivitatea şi buna dispoziţie vă vor însenina ziua. Puteţi să vă dedicaţi și unor demersuri mai relaxante și distractive. În amor veţi face cuceriri fantastice! Se mai relevă un rezultat bun și în afaceri!

 

CAPRICORN: Dragostea şi aprecierea familiei vă vor conferi un sentiment de împlinire şi gratitudine. Este o zi de bun augur și pentru modificări estetice în casă. La job vă veţi arăta foarte implicaţi şi veţi izbândi cu virtuozitate sarcinile repartizate.

 

VĂRSĂTOR: Vorbele voastre vor fi aidoma unui pansament pentru cei apropiaţi. Veţi străluci şi veţi fi admiraţi pentru umanitatea gândurilor exprimate. În cazul unor competiţii ori întreceri vă veţi arăta foarte ambiţioşi.

 

PEŞTI: Aştrii momentului vă promit un bun spor în plan financiar. Puteţi avea parte chiar și de produse de lux, rafinate ți elegante. Mai puteți beneficia și de o postură mai forte și influentă în relația cu membrii familiei.

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.