E scris în stele – luni, 9 ianuarie 2023

Unghiul astrologic dominant al zilei este descris de trigonul lui Venus de pe Vărsător cu Marte, în retrogradare, de pe Gemeni. Această combinaţie astrologică ne va oferi mai multă vivacitate, afectivitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Această energie astrală ne va amplifica gentil toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, senzualitate, afectivitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, astrele indică o zi a dragostei, a împlinirii conjugale şi a romantismului.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele vă indică o zi foarte avantajoasă pentru întâlniri cu prietenii și amicii. Veţi prezenta o judecată înţeleaptă şi profundă ce îi va fermeca pe cei din jur. Se arată şi unele veşti fericite.

 

TAUR: În această zi vi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. Se mai prezintă și faptul că puteţi avea parte de un noroc colosal în cele ce ţin de bani şi de alte beneficii materiale.

 

GEMENI: Se arată că veţi dispune de o judecată sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă. Veți avea succes în chestiuni ce ţin de călătorii şi de străinătate. Veţi fi şi mai joviali, plăcuţi, precum şi mai petrecăreţi.

 

RAC: Astrele relevă că veţi avea parte de un bun noroc la resursele apropiaţilor. Vi se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. Divinitatea vă va ocroti de marile rele ale acestei zile.

 

LEU: Vi se arată o zi mai caldă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie onorate. Prietenii vă vor oferi unele circumstanţe extreme de favorabile pentru planurile voastre.

 

FECIOARA: Veţi avea o zi mai prielnică în chestiuni ce ţin de sănătate. În cele ce ţin de carieră se arată rezultate grozave ce vă vor obţine o reuşită tactică. Veţi fi și foarte apreciaţi şi admiraţi.

 

BALANŢA: Astrele vă indică o zi favorabilă în chestiuni ce ţin de dragoste şi de relaţia cu cei mici din familie. Vi se mai arată şi unele veşti plăcute şi un bun spor la călătorii, precum şi un moment foarte avantajos pentru evoluţie spirituală.

 

SCORPION: Se arată unele episoade, legate de casă şi familie, ce vă vor oferi mai multe linişte şi împlinire sufletească. Veţi mai avea parte şi de un bun noroc la banii celorlalţi, dar şi de o protecţie împotriva marilor incidente sau accidente.

 

SĂGETĂTOR: Veţi da dovadă de o gândire profundă şi altruistă. Comunicarea cu cei din jur va fi un plus al acestei zile. În viaţa de cuplu, dar şi în afaceri, vi se arată evenimente ce vă vor oferi o stare de bucurie.

 

CAPRICORN: Se prezintă că veţi avea parte de o zi ceva mai prielnică în plan financiar. La locul de muncă veţi resimţi unele sentimente de împlinire şi de înţelegere. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere importantă.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine sentimentală şi protectivă faţă de cei din jur. Totodată, în iubire vi se arată şi o mare cucerire. Veţi avea succes şi la speculaţii.

 

PEŞTI: O femeie, probabil mai tânără, vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. Veţi dispune de o stare interioară, mentală cumva mai tihnită. Familia vă va oferi momente calde, frumoase şi conciliante.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *