E scris în stele – marți, 12 iulie 2022

Unghiul astrologic major al zilei este înfăptuit de către opoziţia Lunii de pe Săgetător cu Venus de pe Gemeni. Acest eveniment astral ne poate provoca stări de: indispoziţie, nemulţumire, indolenţă, nehotărâre, indiscreţie, autoindulgenţă şi hipersensibilitate. Cheia remedierii acestor predispoziţii celeste mai nefaste stă în dezvoltarea personală a unor trăsături şi atitudini ce ţin de: amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări. Aceste calităţi au, într-adevăr, potenţialul de a ne ocroti de încurcăturile prilejuite de către jocurile buclucaşe ale aştrilor acestei zile şi de a ne ajuta în dezvoltarea şi conturarea unei personalităţi împlinite, înfloritoare şi spirituale.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele vă preconizează o doză ceva mai înaltă de încordare afectivă. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se pot prezenta şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări ori de călătorii. Fiţi mai diplomaţi în discurs!

 

TAUR: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi mai grijulii.

 

GEMENI: Încercaţi să căutaţi un echilibru, o armonie în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă în fața vieţii. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai radicală a persoanei dragi.

 

RAC: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai supărătoare şi dificile. O femeie mai tânără va încerca să vă compromită în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

 

LEU: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unor prieteni apropiați. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe. Se pot ivi şi unele probleme în viaţa amoroasă.

 

FECIOARA: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative în mediul profesional. Se poate arăta un conflict subiectiv cu şefii sau o întinare a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi la unele probleme familiale.

 

BALANŢA: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum lung, amânaţi-l sau, măcar, încercaţi să fiţi ceva mai atenţi la traseu. Vă pot parveni, de la depărtare, şi unele veşti mai puţin favorabile.

 

SCORPION: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de exces şi să fiţi mai ordonaţi în chestiuni de ordin material. Există și un oarecare risc de incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

 

SĂGETĂTOR: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări, precum şi de alte trări afective nefaste, cauzate de persoana de alături. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, se arată o doză ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai atenţi.

 

CAPRICORN: La locul de muncă veţi întâmpina unele situaţii ceva mai dificil de gestionat. În cele ce țin de sănătate ar fi indicat să căutați să vă menajați într-un mod mai consistent. Atenţie și la modul de conlucrare cu colegii!

 

VĂRSĂTOR: În sfera sentimentală pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Căutați să adoptaţi o atitudine mai detaşată. Încercaţi să vedeţi situaţia, mai clar, şi din unghiul persoanei de alături.

 

PEŞTI: Se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin ori de un părinte. Fiţi mai atenţi în chestiunile profesionale, deoarece unele personaje abuzive cu putere vor încerca să vă pună beţe-n roate.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi mereu dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *