E scris în stele – marți, 12 octombrie 2021

Aspectarea celestă reprezentativă a acestei zile este realizată de cuadratura Lunii de pe semnul Capricornului cu planeta Mercur, în retrogradare, de pe zodia Balanței. Acest eveniment astral, relativ disonant, ne poate provoca stări de: indispoziţie, agitaţie, îngrijorare, nehotărâre, indiscreţie şi lipsă de concentrare mentală. Cheia remedierii acestor predispoziţii astrologice mai nefaste stă în dezvoltarea personală a unor trăsături şi atitudini ce ţin de: amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Comunicarea cu persoana iubită va cunoaşte o natură deficitară. Fiţi mai clari şi mai oneşti în relaţia cu aceasta. Mult mai multă atenţie în afaceri, negocieri şi tranzacţii. Se mai arată şi unele probleme de ordin social.

 

TAUR: Pot apărea unele neînţelegeri mai aspre cu unii colegi de la locul de muncă. Încercaţi să depăşiţi acest impas. Cu sănătatea se pot ivi unele dificultăţi. Nu este o zi fastă pentru studiu, testări şi călătorii.

 

GEMENI: Se pot ivi unele neplăceri în relaţia cu persoana iubită, aşadar adoptaţi o atitudine mai sinceră şi mai înţelegătoare. Sunt posibile şi unele probleme cu cei mici. Mai multă atenţie şi cu banii ori cu alte resurse.

 

RAC: În relaţia cu părinţii se pot isca unele dificultăţi de comunicare destul de severe. Dacă apare vreo ceartă, fiţi primul care cedează. În cuplu, dar şi în afaceri, se pot ivi unele neajunsuri.

 

LEU: Încercaţi să fiţi cât mai sinceri şi mai oneşti în relaţia cu cei din jur. Concentraţi-vă mai atent asupra sarcinilor de ordin intelectual. Menajaţi-vă, ceva mai serios, starea de sănătate.

 

FECIOARA: Puteţi opta pentru unele direcţii nerentabile în plan financiar. Este foarte important să judecaţi mai analitic aceste implicaţii monetare. În viaţa sentimentală se pot prezenta unele neplăceri.

 

BALANŢA: Încercaţi să vă depăşiţi starea de stres şi de îngrijorare şi fiţi mai implicaţi în activităţile cotidiene. Nu este indicat să vă ocupaţi de prea multe treburi în paralel. Pregătiţi-vă şi pentru unele tensiuni în familie.

 

SCORPION: Veţi dispune de o judecată mai volatilă şi atfel sunt şanse cam măricele să cugetaţi evenimentele zilei într-un mod greşit. Fiţi ceva mai atenţi și cu starea generală de sănătate. Fiţi mai clari şi mai concişi în comunicare.

 

SĂGETĂTOR: Se pot reflecta unele tensiuni şi reproşuri în relaţia cu prietenii. Calmaţi, din start, orice potenţial conflict. Fiţi mai prudenţi şi economi cu banii, evitând orice cheltuială inutilă ori excesivă.

 

CAPRICORN: Încercaţi să ocoliţi sau să minimalizaţi orice posibil conflict cu persoane ce deţin autoritate asupra voastră. Nu faceţi alegeri profesionale majore! Astrele zilei mai indică că vă veţi arăta destul de hipersensibili și idealişti.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi cam nefastă pentru studiu şi călătorii. Puteţi auzi şi unele veşti sau zvonuri mai neplăcute. Evitaţi, pe cât posibil, viciile şi toate posturile excesive, pentru a nu regreta mai târziu.

 

PEŞTI: Veţi manifesta o stare mentală cumva mai puţin realistă şi raţională. Gândiţi lucrurile mai clar şi nu acţionaţi într-un mod imprudent. În relaţia cu amicii pot apărea unele circumstanţe mai tulburi.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *