E scris în stele – marți, 12 septembrie 2023

Evenimentul celest reprezentativ al zilei este oferit de conjuncţia Lunii cu planeta Venus de pe zodia Leului. Această energie astrologică ne va amplifica gentil toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, astrele indică o zi a dragostei, a concilierii, precum şi a cooperării. Scânteia Luceafărului din zorii zilei îi va ocroti, mai ales, pe îndrăgostiţi, aceştia fiind protejaţii acestei aspectări fermecătoare a boltei cereşti.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se arată o zi înmiresmată de gingăşie şi tandreţe în viaţa de cuplu. Este o zi minunată pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi mai populari şi mai îndrăgiţi de către cei din jur.

 

TAUR: Astrele indică o zi foarte fastă pentru demararea unor proiecte estetice care ţin de ambianţa mediului domestic. Veţi avea parte de o cooperare şi de o înţelegere mult mai bună cu membrii familiei.

 

GEMENI: Se arată că veţi înfăţişa o gândire cumva mai sensibilă şi artistică. Veţi avea discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur cu rafinamentul vostru intelectual.

 

RAC: Se arată o zi cu spor şi cu noroc la bani. Aşadar, încercați o abordare mai receptivă în privința oportunităților financiare! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente sau abilităţi de ordin artistic.

 

LEU: Vă veţi arăta mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar de unii dintre ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi. Veţi fi şi mai bucuroşi, pozitivi şi fermecători.

 

FECIOARA: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi altruism în raport cu persoanele aflate într-o situaţie nefericită. Veţi avea parte şi de evenimente mai bune legate de sănătate. Se poate arăta şi o aventură sentimentală.

 

BALANŢA: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi care implică prietenii. Dacă vi se propune o ieşire sau o întâlnire socială, acceptaţi fără nici cea mai mică îndoială. Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

 

SCORPION: În plan profesional veţi fi mult mai bine cotaţi şi preţuiţi de persoanele aflate în poziţii de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră.

 

SĂGETĂTOR: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun o formă de explorare. Dacă primiţi vreo invitaţie la vreun drum, acceptaţi fără nici o tăgadă. Se arată şi un succes la studiu şi examinări.

 

CAPRICORN: Veţi avea parte de o stare lăuntrică şi sentimentală mai dedată intereselor de ordin amoros. Aşadar, se arată o zi frumoasă în iubire. Totodată, se prezintă şi succes la bani şi o protecţie contra marilor incidente.

 

VĂRSĂTOR: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa sentimentală. Vă puteţi clădi o relaţie mult mai solidă cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri, negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor şi bun augur.

 

PEŞTI: Astrele indică unele evenimente pozitive legate de depăşirea unor potenţiale afecţiuni de sănătate. Se mai relevă şi o zi chiar satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi de cooperare cu colegii.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *