E scris în stele – marți, 16 august 2022

Aspectarea celestă principală a zilei este oferită de către trigonul lui Marte de pe Taur cu Pluton, în retrogradare, de pe Capricorn. Această aspectare planetară specială ne vorbeşte de noţiuni ce implică: discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dârzenia şi tenacitatea caracterului, capabilitatea de a înfrunta, şi, mai apoi, de a depăşi, mai orice potenţială criză. Aşadar, această zi este una chiar foarte potrivită pentru a ne pune în practică planurile şi ideile cele mai îndrăzneţe şi ambiţioase.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mult mai ambiţioşi si pragmatici în treburi de natură financiară, bănească. În chestiuni ce țin de carieră veți obține o reușită forte și categorică!

 

TAUR: Veţi fi mai energici, capabili, hotărâţi şi încrezători în sine, obţinând unele reuşite impresionante. Vă veți arăta mai fermi și mai inflexibili în idei și principii de viață.

 

GEMENI: Astrele vă rezumă o întărire în plan lăuntric, depăşind mai orice atitudine de slăbiciune. Puteţi beneficia de suportul discret al unui bărbat mai tânăr. Se poate prezenta și un minor risc de accidente!

 

RAC: Prietenii vă vor susţine şi vă vor fi aproape indiferent de circumstanţele zilei. Veţi depune eforturi intensive pentru a vă aduce aspiraţiile în concret. Este o zi de bun augur și în afaceri!

 

LEU: Vi se arată un foarte bun succes în plan profesional, ca și urmare a decisivităţii şi tăriei voastre. Astrele vă relevă și o remediere importantă în planul general al sănătății!

 

FECIOARA: Veţi manifesta o claritate fermă în convingeri şi în abordări principiale. Este o zi de bun augur pentru călătorii. În dragoste vă veți reliefa foarte șarmanți și cuceritori!

 

BALANŢA: Cu unele eforturi mai susținute puteţi răzbi cu succes în treburi de ordin financiar, material. Vă puteți baza și pe susținerea fermă a unui bărbat cu autoritate din familie!

 

SCORPION: Este o zi de mare succes atât în viaţa maritală, cât şi în chestiuni ce ţin de afaceri ori de aspecte legale. Vă veți prezenta extrem de convingători în comunicare!

 

SĂGETĂTOR: La locul de muncă vă veţi arăta foarte activi și implicaţi, generând astfel rezultate foarte productive. Se mai relevă şi o remediere în cele ce ţin de sănătate. Este o zi de bun augur și când discutăm de bani.

 

CAPRICORN: Pregătiţi-vă pentru un succes de zile mari în plan amoros, sentimental. Veţi avea parte de un bun randament şi în chestiuni ce ţin de întreceri şi de competiţii. Vă veți arăta și mai controversați și mai misterioși!

 

VĂRSĂTOR: Este un moment indicat pentru a demara proiecte majore ce ţin de mediul domestic. Veţi reliefa un aer de autoritate în sânul familiei. Vă veți arăta și cumva mai vicleni și intuitivi.

 

PEŞTI: Veţi fi mult mai onești, asertivi şi categorici în judecată şi în discurs. Este o zi prielnică pentru evaluări, testări. Puteți obține și prietenia sau protecția unui personaj mai enigmatic.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *