E scris în stele – marți, 19 octombrie 2021

Aspectul astral de forţă al zilei este redat de trigonul lui Marte de pe Balanță cu Jupiter de pe semnul celest al Vărsătorului. Energia acestui aspect astrologic ne va spori cu excelenţă toate trăsăturile ce ţin de: vivacitate, asertivitate, curaj, determinare, francheţe, înţelepciune şi judecată echilibrată. Această poziţionare celestă ne va oferi o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea calităţilor, dar şi o elocvenţă superioară în prezentarea discursul intelectual. Totodată, acest unghi astrologic ne va dărui mai mult noroc, omenie şi onestitate în relaţionările generale ale acestei zile. Acest unghi ceresc îi va avantaja îndeosebi pe bărbaţi, mai ales pe cei tineri, precum şi pe cei aflaţi în poziţii de autoritate şi de onorabilitate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Aveţi parte de o zi excelentă când discutăm de afaceri, contracte, litigii sau alte chestiuni ce ţin de acte. În cuplu astrele îndrumă la o atitudine mai implicată. Un prieten bun vă poate fi chiar de foarte mare ajutor!

 

TAUR: Veţi fi foarte harnici şi capabili la job, câştigând respectul colegilor şi al superiorilor. În cele ce ţin de sănătate, puteţi resimţi o remediere semnificativă. Veţi fi ceva mai iubiţi şi apreciaţi şi ca şi imagine în societate.

 

GEMENI: Se arată o zi de succes în toate cele ce ţin de dragoste, competiţie şi popularitate. Aveţi parte şi de o zi minunată pentru călătorii mai lungi. În plan spiritual veţi fi mai deschişi izvorului de înţelepciune al universului.

 

RAC: Este un moment prielnic pentru a demara unele proiecte ce ţin de casă sau de ipostaza domestică. Veţi avea parte şi o poziţie de autoritate şi de influenţă în sânul familiei. Puteţi beneficia şi de un ajutor material substanțial.

 

LEU: În plan comunicaţional vă veţi prezenta mai direcţi şi mai siguri pe sine. Se prea poate să primiţi şi o veste de la sau despre un bărbat mai tânăr. Astrele relevă şi o reuşită impresionantă în afaceri sau în plan legal, contractual.

 

FECIOARA: Vă veţi arăta mult mai ambiţioşi şi mai sârguincioşi în chestiuni ce ţin de bani şi de sfera practică a existenţei. La locul de muncă veţi fi extrem de apreciaţi pentru rezultatele voastre. Sunt semne foarte bune şi pentru sănătate!

 

BALANŢA: Curajul, determinarea şi asertivitatea vă vor fi trăsături esenţiale per ansamblul zilei. Veţi fi luptătorii de succes ai acestei zile! În plan amoros aştrii zilei vă vor fi de foarte mare noroc! Este o zi chiar fastă şi pentru speculaţii.

 

SCORPION: Aveţi parte de o zi foarte potrivită pentru a vă dedica serios şi energic unor chestiuni subtile, cumva chiar mai secrete. Veţi fi şi ceva mai puternici în plan mental! Evenimentele din familie vă vor conferi o deplină satisfacţie.

 

SĂGETĂTOR: În această zi puteţi face paşi importanţi spre atingerea propriilor aspiraţii. Mai puteţi obţine şi amiciţia unui bărbat mai tânăr. Veţi fi şi mult mai înţelepţi şi mai deschişi la minte și în judecată. Puteţi primi şi o veste bună!

 

CAPRICORN: Veţi avea parte de o reuşită profesională excelentă! Astrele mai relevă şi un succes financiar mult peste aşteptări. Vă puteţi descoperi sau cultiva şi unele talente, abilități sau competențe care vă vor fi de mare ajutor mai târziu în viaţă.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi de succes în cele ce ţin de călătorii, dar şi de evaluări sau examinări. Veţi fi şi cumva mai pasionali şi mai elocvenţi în apărarea propriilor idei ori concepţii. Bunătatea şi omenia vă vor fi atribute centrale.

 

PEŞTI: Cu puţin efort şi insistenţă, puteţi rezolva cu brio o chestiune ce ţine de un credit, un împrumut sau o restituire. Atenţie însă și la un minor risc de accidente sau incidente! Este o perioadă potrivită pentru a realiza fapte altruiste!

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *