E scris în stele – marți, 24 noiembrie 2020

Unghiul astrologic determinant al zilei este prezentat de trigonul lui Mercur din Scorpion cu Neptun, în retrogradare, din zodia Peştilor. Expresia acestei manifestări planetare este una foarte interesantă, determinând evenimente subtile, însă revelatoare în plan spiritual. Această poziţionare astrologică ne oferă inspiraţie, clarviziune şi intuiţie, însă şi talente şi aptitudini ce ţin de o fină şi sensibilă cunoaştere intelectuală, raţională. Astfel, este vorba de un aspect celest ce ne îndrumă spre cercetare spirituală, dar şi ocultă, precum şi spre sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă ori abordări de ordin literar.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi purta unele discuţii constructive legate de un împrumut, de o creditare ori de o restituire. Divinitatea vă va ocroti într-un mod discret şi veţi pătrunde prin intermediul intuiţiei esenţa evenimentelor zilei.

 

TAUR: Este o perioadă de mare succes pentru negocieri şi unele chestiuni de ordin legal. Comunicarea cu persoana iubită va cunoaşte un progres evident. Veţi afişa o atitudine idealistă şi subiectivă în raport cu prieteniile.

 

GEMENI: Starea de sănătate vă va oferi unele semne de îmbunătăţire. La job vă veţi achita cu isteţime de sarcinele repartizate. Superiorii de ordin ierarhic vă vor privi cu apreciere şi cu afectivitate.

 

RAC: Se arată discuţii plăcute şi interesante cu persoana iubită. Veţi mai prezenta şi un aer intelectual pe parcursul zilei. Puteţi resimţi şi o dedicare mentală pentru unele contemplări de ordin etic, spiritual.

 

LEU: Discuţiile cu membrii familiei se vor dovedi lămuritoare. Este o zi cu noroc şi pentru aceia ce schimbă casa. Se pot ivi şi unele oportunităţi neobişnuite, speciale de câştig material.

 

FECIOARA: Inteligenţa, elocvenţa şi acuitatea mentală vă vor fi aliaţi per totalul zilei. Relaţia cu persoana iubită va cunoaşte o frumoasă manifestare tandră, sensibilă şi delicată.

 

BALANŢA: Puteţi beneficia de o compensare financiară în urma angajării în unele activităţi de ordin comercial sau intelectual. Veţi avea parte şi de o ameliorare a problemelor ce ţin de sănătate.

 

SCORPION: Se arată că in această zi veţi performa pe mai toate planurile, dând dovadă de iscusinţă şi abilitate. Viaţa amoroasă vă va dărui motive temeinice de satisfacţie şi împlinire sufletească.

 

SĂGETĂTOR: Este un moment grozav pentru cercetări şi investigaţii cu tentă discretă, ascunsă. Veţi afla un şi secret delicios. Raporturile familiale vă vor conferi o stare interioară de pace şi de calmitate.

 

CAPRICORN: Puteţi avea parte de întâlniri şi alte evenimente interesante, recreative alături de prieteni, amici. Discursul acestei zile vă va surprinde cumva mai idelişi, sensibili şi meditativi.

 

VĂRSĂTOR: Ar fi indicat să tatonaţi unele posibilităţi de îmbunătăţire a condiţiei profesionale. Comunicarea cu şefii se va efectua cumva mai franc. Se pot ivi şi unele şanse deosebite de succes bănesc.

 

PEŞTI:  Aveţi parte de o susţinere celestă pozitivă pentru studiu, examinări, dar şi călătorii pe distanţe lungi. Omenia, altruismul, caritatea şi respectul pentru ceilalţi vă vor fi calităţi definitorii.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *