E scris în stele – marți, 28 martie 2023

Marcajul astral major al zilei este redat de conjuncţia lui Mercur cu Jupiter de pe zodia Berbecului. Acest eveniment astrologic pozitiv ne vorbeşte de: cercetare intelectuală, adevăr, analiză raţională, filosofare, nobleţe, umanism, loialitate şi bunăvoinţă. Astăzi astrele ne îndrumă la o expansiune amplă a laturii noastre sufleteşti, spirituale precum şi la o cugetare profundă a unor activităţi altruiste de ordin social, moral.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mai încrezători, admiraţi şi puternici! Se arată o foarte bună popularitate şi un noroc grozav în mai toate proiectele pe care vi le propuneţi! Veţi ieşi mult mai uşor în evidenţă şi veţi atrage succesul!

 

TAUR: O persoană omenoasă vă va face un mare bine în această zi! Se va ivi un moment salvator care vă va scoate dintr-un impas periculos. Se vede şi o remediere forte a stării voastre de sănătate!

 

GEMENI: Vă puteţi câştiga prieten bun sau un protector de bună credinţă care va joca un rol de prim rang în destinul vostru. Mai toate evenimentele ce ţin de amiciţii vă sunt frumos reliefate în această zi specială.

 

RAC: Vi se poate ivi un succes profesional titanic! Aşadar, pregătiţi-vă pentru o promovare sau un nou job bine cotat! Se mai arată şi faptul că reputaţia şi prestanţa voastră publică pot cunoaşte o creştere extraordinară!

 

LEU: Veţi dispune de un mental ascuţit şi de o judecată foarte sănătoasă şi înţeleaptă! Aveţi o susţinere astrală foarte puternică pentru toate chestiunile ce ţin de evoluţie spirituală, studiu, evaluări şi călătorii.

 

FECIOARA: Se arată un succes ce vă va conferi o stare optimistă şi plină de satisfacţie. Veţi obţine şi un bun spor la bani sau alte beneficii de ordin material. Se mai arată şi o protecţie contra marilor incidente.

 

BALANŢA: În viaţa de cuplu, astrele acestei zile vă vor oferi unele evenimente dulci, sensibile şi delicate. Astfel, ar fi foarte indicat să vă concentraţi asupra persoanei dragi! Se observă noroc şi în afaceri sau litigii.

 

SCORPION: La locul de muncă se vor arăta evenimente foarte frumoase şi mulţumitoare. Când discutăm de sănătate, energia acestei zile vă va reda o stare generală mult mai bună şi încurajatoare!

 

SĂGETĂTOR: Vi se arată o zi minunată în cele ce ţin de dragoste şi iubire! Sunt şanse foarte mari să vă îndrăgostiţi sau să vă consolidaţi relaţia actuală. Se arată că veţi fi mai populari şi veţi avea noroc şi la cadouri!

 

CAPRICORN: Astrele indică o zi splendidă în chestiuni ce ţin de familie! Este un moment bun pentru a vă petrece mai mult timp cu cei dragi, iar satisfacţiile interioare nu vor întârzia să apară!

 

VĂRSĂTOR: Este o zi extrem de fastă pentru a vă pune în practică talentele şi calităţile mentale! Îi veţi impresiona pe ceilalţi cu inteligenţa şi elocvenţa voastră! Se arată şi un bun spor la drumuri ori călătorii.

 

PEŞTI: Astăzi puteţi avea un noroc aproape divin în chestiuni ce ţin de bani! Astfel, vi se pot prezenta unele oportunităţi de câştig cu totul fenomenale. Totul e să fiţi pe fază şi să confiscaţi oportunitatea!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi mereu dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *