E scris în stele – marți, 28 noiembrie 2023

Aspectarea celestă marcantă a zilei este redată de cuadratura lui Mercur de pe Săgetător cu Neptun, în retrogradare, de pe Peşti. Acest unghi astral poate stârni: confuzie, imoralitate, dezorganizare, iresponsabilitate şi decepţii. Tendinţa de a fugi de realitate ori de a scăpa de responsabilitate, prin intermediul reveriei, a visării, a pasivităţii sau chiar a viciilor, este o constantă a acestei zile, aşadar este absolut necesar să luăm măsuri pentru ca rezultatul activităţilor cotidiene să nu fie un eşec lamentabil!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele nu vă arată un spor prea bun la locul de muncă. Încercaţi, cum puteţi voi mai bine, să vă achitaţi onorabil de aceste sarcini lucrative. Puteţi întâmpina  unele ghinioane nemeritate şi unele probleme mărunte de sănătate.

 

TAUR: Ar fi recomandat să oferiţi cât mai multă afecţiune şi tandreţe persoanei dragi. Fiţi ceva mai îngăduitori în relaţia cu membrii, mai tineri, ai familiei. Nu este o perioadă cu noroc pentru a obţine beneficii de pe urma prietenilor.

 

GEMENI: Şefii pot avea o atitudine mai puţin favorabilă faţă de voi. Căutaţi, cu sârguinţă, să vă dovediţi valoarea profesională în faţa acestora. Se mai pot ivi şi unele probleme domestice sau familiale, însă totalmente depăşibile.

 

RAC: Astrele indică că veţi avea o atitudine ceva mai sentimentală, idealistă şi impresionabilă. Căutaţi să vă echilibraţi şi nu vă pierdeţi din vedere orientarea pragmatică a acestei zile. Vă pot parveni şi unele veşti ceva mai puţin bune.

 

LEU: Puteţi resimţi unele neajunsuri băneşti sau alte limitări de ordin financiar. Nu este o perioadă bună pentru tranzacţii financiare şi evitaţi, cu orice preţ, să împrumutaţi sau să vă împrumutaţi. Atenţie şi la unele potenţiale mici incidente.

 

FECIOARA: Veţi fi mai visători şi idealişti, dar şi mai schimbători. Este o perioadă indicată pentru a vă dedica unor chestiuni ce vă oferă plăcere şi satisfacţie. Nu este un moment favorabil pentru afaceri sau discuţii pragmatice.

 

BALANŢA: Se arată o perioadă cumva mai agasantă şi obositoare, însă, cu puţin noroc şi mai multă diplomaţie, veţi depăşi mai orice impediment cotidian. La locul de muncă încercaţi să fiţi ceva mai practici şi mai responsabili.

 

SCORPION: Puteţi întâmpina unele divergenţe trecătoare în relaţia cu prietenii. Planurile şi aspiraţiile voastre vor cunoaşte anumite întârzieri. În dragoste este necesar să dovediţi o atitudine mai caldă şi mai altruistă faţă de persoana iubită.

 

SĂGETĂTOR: Se arată unele complicaţii legate de carieră. Este doar un moment nefast, aşadar nu puneţi la suflet aceste dificultăţi. Nu este un moment oportun pentru a face modificări în cămin sau o ,,revoluţie” în ierarhia familială.

 

CAPRICORN: Dacă aveţi programat pentru azi vreun test, fiţi ceva mai silitori. Nu este o zi favorabilă pentru călătorii şi discuţii cu persoane de la depărtare. Fiţi cât mai sinceri în discurs şi evitaţi orice exces în relaţia cu cei din jur.

 

VĂRSĂTOR: Încercaţi să depăşiţi orice stare de spirit mai oscilantă. Concentraţi-vă eforturile şi oferiţi un randament cât mai bun pe parcursul zilei. Evitaţi orice cheltuială excesivă, pentru a nu realiza astfel o afacere nerentabilă.

 

PEŞTI: Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte un pas înapoi. Aşadar, este necesar să căutaţi o conciliere sentimentală. Nu este o perioadă indicată pentru afaceri şi chestiuni ce ţin de negocieri. Domoliţi-vă, cu fermitate, orgoliul!

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *