E scris în stele – marți, 6 septembrie 2022

Aspectul astrologic reprezentativ al zilei este oferit de către trigonul Lunii de pe Capricorn cu Soarele de pe Fecioară. Această configuraţie astrală este una chiar pozitivă, aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, bucurie, succes, fericire şi înţelegere. Luminariile mai indică şi un moment oportun pentru a aduce ori a împlini o apropiere mai tandră şi mai receptivă faţă de nevoile şi năzuinţele afective ale persoanei dragi!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se arată o zi cu minunate reușite în plan profesional. Veţi obţine respectul şi admiraţia superiorilor la job. În legătura cu sănătatea indiciile par a  fi ceva mai liniştitoare.

 

TAUR: Aveţi parte de o zi fabuloasă pentru studiu şi alte treburi ce implică o concentrare intelectuală. Este o zi fastă pentru călătorii şi evoluţie spirituală. În amor se arată evenimente fericite.

 

GEMENI: Este o zi destul de bună în plan afectiv. Puteţi obţine şi un mic câștig la bani. În relaţia cu membrii familiei evenimentele astrale ale zilei vă vor oferi o bună satisfacţie şi înţelegere emoţională.

 

RAC: Astrele vă indică o zi cu tandreţe, afecţiune şi armonie în viaţa sentimentală. Veţi avea succes şi în afaceri. Se mai arată că veţi dispune şi de o bună doză de atenție și concentrare mentală.

 

LEU: Vi se relevă indicii ceva mai pozitive legate de starea de sănătate. La locul de muncă totul va decurge în ordine. Puteţi realiza şi unele venituri chiar frumoase în plan financiar.

 

FECIOARA: Se arată o zi cu şansă şi satisfacţii în viaţa amoroasă. Este o zi favorabilă pentru acele doamne care îşi propun să ofere lumii un copil. Vă veţi manifesta și cumva mai radianţi şi cu mai multă încredere în sine.

 

BALANŢA: Este o zi fastă pentru a vă apropia, în plan afectiv, de membrii familiei. Amenajările ce ţin de cămin vor fi de un real succes. Aveţi parte de o zi benefică şi pentru regenerare emoţională.

 

SCORPION: Veţi reliefa o stare de spirit ceva mai plăcută şi vă veţi adapta relativ rapid la orice circumstanţă ivită. Este o zi foarte fastă pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni, amici.

 

SĂGETĂTOR: Aveţi parte de aspectări astrale cu spor în chestiuni ce ţin de bani. Totodată, şi în planul carierei indiciile celeste vă sunt frumos susţinute, reliefându-se o reuşită profesională chiar importantă.

 

CAPRICORN: Vă veţi arăta mai sensibili, visători şi romantici. Aveţi parte şi de aspectări astrologice minunate pentru studiu şi evaluări, putând repurta un veritabil succes. Se arată că veţi primi şi ceva veşti încântătoare.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi prielnică pentru a vă amplifica bunele energii de ordin emoţional, spiritual. Veţi simți emoţii pozitive şi veţi obţine şi un succes clar în chestiuni de ţin de bani şi de resurse.

 

PEŞTI: Dacă plănuiţi unele evenimente sociale, acestea mai sigur vor prezenta succesul scontat. Se mai arată şi o zi fantastică în cuplu, în dragoste, precum şi în treburi ce ţin de afaceri sau de contracte.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *