E scris în stele – marți, 9 iulie 2024

Unghiul astrologic principal al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Leu cu planeta Marte de pe Taur. Această manifestare astrală ne va aduce o energie destul de tensionată care ne poate zădărnici, într-o măsură semnificativă, capacitatea de a răspunde cu succes provocărilor zilei. Această aspectare celestă mai turbulentă ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se arată o zi mai inconsecventă şi volatilă în cele ce ţin de dragoste, aşadar fiţi ceva mai afectuoşi şi tandri față de persoana iubită. Se mai pot reliefa şi unele cheltuieli excesive în plan bănesc, deci fiţi ceva mai economi.

 

TAUR: În familie se pot ivi unele evenimente deranjante. Evitaţi să vă implicaţi emoţional mai forte în problemele afective ale acestei zile! Nu vă dezlănţuiţi, sub nici o formă, latura mai dură, conflictuală!

 

GEMENI: Nu este o zi tocmai favorabilă pentru călătorii, iar astfel ar fi indicat să amânaţi drumurile care nu vă sunt necesare. Fiţi ceva mai concentraţi și în plan intelectual! Atenție și la uneltirile dușmanilor!

 

RAC: Este foarte probabil ca în această zi să nu vă puneți în practică, la adevărata lor valoare, talentele şi abilităţile. Fiţi mult mai atenţi şi cu banii şi evitaţi, cu orice preţ, certurile aspre cu prietenii sau cu anturajul!

 

LEU: Veţi fi mai idealişti, confuzi, visători şi mai puţin concentraţi asupra activităţilor cotidiene. În chestiuni ce ţin de carieră se pot ivi unele situaţii destul de nefericite care vă pot leza reuşita socială.

 

FECIOARA: O femeie cu intenţii negative vă poate prilejui unele probleme destul de acute pentru această zi. Puteţi avea parte şi de unele veşti destul de şocante de la depărtare! Nu este o zi fastă, în general, pentru călătorii!

 

BALANŢA: Se pot reliefa unele dezamăgiri ori neînţelegeri legate de relaţia voastră cu prietenii, amicii. Încercaţi să fiţi mai economi în cheltuieli şi păziţi-vă de evenimente neplăcute, deoarece se arată un risc semnificativ de accidente!

 

SCORPION: Astrele indică unele ipostaze mai supărătoare în cele ce ţin de profesie. Puteţi fi și victima unor defăimări ori doar ale unor bârfe răutăcioase. Mai este necesar ca și în viața de cuplu să vă arătați cumva mai rezervați!

 

SĂGETĂTOR: Nu este o zi tocmai prielnică pentru studiu şi evaluări, aşadar fiţi mai conştiincioşi în astfel de activităţi. Se mai pot prezenta şi unele situaţii neplăcute la călătorii sau unele veşti mai rele. Mai multă grijă şi cu sănătatea!

 

CAPRICORN: Încercaţi să evitaţi stările emoţionale mai dezagreabile şi fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin financiar. În dragoste, dar şi în relaţia cu copiii, se pot releva unele conflicte destul de dure.

 

VĂRSĂTOR: Veţi avea parte de unele provocări mai importante în viaţa sentimentală. Ar fi indicat să nu puneţi la suflet necazurile acestei zile. Mai multă atenţie și în legătură cu unele pericole legate de casă ori de părinţi!

 

PEŞTI: La locul de muncă veţi avea parte de unele posturi mai puţin plăcute. Ar fi indicat să fiţi mai responsabili şi mai concentraţi asupra sarcinilor de lucru. Mai multă atenţie şi în discurs, dar şi în voiaje!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *