E scris în stele – miercuri, 11 decembrie 2019

Expresia celestă principală a zilei este redată de conjuncţia planetei Venus cu Saturn pe zodia Capriconului. Energia acestui aspect astrologic ne poate provoca stări de: melancolie, nelinişte, îndoială şi gândire negativă. Valenţele acestui aspect astral potenţează un blocaj afectiv primejdios ce se poate dovedi năucitor în expresia naturii noastre sensibile şi empatice. Clarificarea acestor dimensiuni energetice negative stă în reliefarea şi dezvoltarea unor calităţi ce ţin de: modestie, cumpătare, altruism şi încredere de sine.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Evenimentele zilei vă vor reda o turnură cumva nefavorabilă în plan profesional. Ar fi indicat să nu încercaţi să acţionaţi, încă, pentru depăşirea acestui blocaj, ci să aşteptaţi un moment ceva mai potrivit.

 

TAUR: Astrele relevă o zi mai ceva mai nefastă pentru studiu şi evaluări. Aşadar, concentraţi-vă cât mai minuţios atenţia asupra sarcinilor propuse! Vă pot parveni şi veşti mai puţin încurajatoare. Nu vă sunt indicate călătoriile.

 

GEMENI: Încercaţi să vă construiţi, prin gândire constructivă, o stare lăuntrică mai optimistă. Se pot releva şi unele dificultăţi de ordin financiar. Există şi un minor de risc de incidente, deci fiţi ceva mai prevăzători.

 

RAC: În viaţa de cuplu se pot ivi unele episoade mai reci din punct de vedere afectiv. Este recomandabil să căutaţi, ca prin mai multă iubire şi tandreţe, să calmaţi orice situaţie tensionată. Atenţie şi în afaceri.

 

LEU: Ar fi indicat să vă menajaţi cu mai multă conştiinciozitate starea generală de sănătate, deoarece se pot releva unele potenţiale afecţiuni. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele evenimente mai puţin îmbucurătoare.

 

FECIOARA: În dragoste vă puteţi lovi de unele evenimente destul de dezamăgitoare. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste evenimente, mai puţin fericite, şi treceţi cu raţiune mai departe. Atenţie şi cu copiii.

 

BALANŢA: Nu este o zi indicată pentru a vă ocupa de chestiuni domestice. Lăsaţi treburile casei pentru o altă zi! Totodată, şi în planul familiei, mai ales în referinţă cu o persoană de gen feminin, se pot prezenta unele dezamăgiri.

 

SCORPION: În plan mental şi relaţional vă veţi arăta mai interiorizaţi şi mai închistaţi. Încercaţi să dovediţi o atitudine mentală şi comunicaţională mai deschisă şi pozitivă. Nu este o zi bună pentru studiu şi călătorii.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai nesatisfăcuţi de dimensiunea financiară a zilei. Ar fi bine dacă aţi fi mai precauţi şi mai economi în toate chestiunile ce ţin de bani. Nu este o zi prielnică pentru a vă dovedi abilitatea executivă.

 

CAPRICORN: Veţi dispune de o stare cumva mai pesimistă, posacă şi melancolică. Încercaţi, ca prin gândire pozitivă şi un pic de aventură, să vă energizaţi şi să vă clădiţi o atitudine constructivă. Fiţi şi mai înţelegători.

 

VĂRSĂTOR: Mai multă atenţie cu sănătatea, aceasta deoarece astrele vă pot prilejui unele potenţiale dificultăţi. Duşmanii secreţi vor încerca să urzească planuri care să vă aducă căderea. Mare atenţie cu femeile mai tinere.

 

PEŞTI: Planurile şi aspiraţiile voastre de viitor, din cauza aspectelor astrale ale zilei, pot cunoaşte o întârziere semnificativă. Prietenii vă pot dezamăgi, însă încercaţi să le mai oferiţi o şansă. Fiţi mai încrezători în viaţă!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *