E scris în stele – miercuri, 14 aprilie 2021

Unghiul astral reprezentativ al zilei este redat de sextilul Soarelui din semnul Berbec cu planeta Marte din zodia Gemenilor. Astrele indică un aspect celest prielnic ce ne va oferi mai multă: vivacitate, determinare, curaj, dinamism şi plăcere de viaţă. Această rezonanţă marţială ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de: întreceri, asertivitate, combativitate şi tărie, atât fizică, cât şi emoţională. Astfel, se rezumă o zi cu evenimente ce ne îndrumă, cu consecvenţă, la acţiune şi izbândă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi încrezători în sine, strălucitori, radianţi şi populari. Toată lumea va dori să fie în preajma voastră! Vă veţi arăta şi extrem de ambiţioşi şi determinaţi, precum şi foarte elocvenţi în discurs.

 

TAUR: Veţi reliefa o atitudine cam singuratică, însă cu un folos pentru planurile şi acţiunile voastre discrete. Este o zi indicată pentru odihnă şi regenerare emoţională. Se arăta şi o reuşită la bani.

 

GEMENI: Este o zi minunată pentru întâlniri şi activităţi legate de prietenii ori de alte aspecte sociale. Aşadar, este un moment foarte bun pentru distracţie şi recreere. Vă veţi arăta mai energici şi asertivi în relaţia cu cei din jur.

 

RAC: În plan profesional veţi avea parte de succes, stimă şi de o recunoaştere a meritelor. Se poate ivi chiar şi o promovare. Divinitatea vă va ocroti ferm de marile pericole pe parcursul acestei zile.

 

LEU: Este o zi foarte rodnică pentru studiu şi testări. Totodată, se mai arată şi unele indicii fructuoase pentru călătorii şi chestiuni ce implică străinii ori străinătatea. Prietenii, la nevoie, vă vor oferi un suport substanţial.

 

FECIOARA: Astrele vă indică mai tari şi mai fermi ca şi caracter. Se pot releva şi unele oportunităţi de profit în plan financiar. În carieră vi se pot pregăti anumite circumstanţe minunate de evoluţie profesională.

 

BALANŢA: Este o zi cu spor în activităţi ce ţin de negocieri, afaceri şi interese de ordin juridic. Totodată, şi în chestiuni private, ce ţin de dragoste, evenimentele vă sunt norocoase. Vă pot parveni şi unele veşti bunicele.

 

SCORPION: Veţi fi mult mai preţuiţi şi mai onoraţi la locul de muncă. Veţi munci cu drag, cu spor şi cu satisfacţie interioară. Starea de sănătate vi se va mai ameliora şi se pot prezenta şi unele ocazii de câştig material.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi splendidă pentru distracţii şi alte activităţi ce vă conferă plăcere şi motivaţie. În dragoste veţi avea parte de evenimente calde şi intense alături de persoana dragă. Veţi fi mai mulţumiţi de proprii copii.

 

CAPRICORN: Vă puteţi dedica cu încredere unor activităţi de ordin domestic. Viaţa familială vă va reda unele satisfacţii deosebite în această zi. Veţi munci mai inteligent şi cu spor. Se văd şi unele remedieri legate de sănătate.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi arăta extrem de isteţi şi de capabili în discurs. Toate chestiunile ce ţin de învăţare, testare ori de călătorii vă vor fi de bun augur. În viaţa sentimentală veţi avea parte de afecţiune şi iubire.

 

PEŞTI: Este o zi cu un foarte bun succes în plan financiar. Vă puteţi pune în practică şi unele aptitudini şi abilităţi excepţionale. Se prezintă şi unele evenimente intense în planul căminului.

 

Dragii mei să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *