E scris în stele – miercuri, 19 iunie 2024

Unghiul astral major al zilei este redat de trigonul Lunii de pe Scorpion cu planeta Saturn de pe Pești. Poziţia astrologică evocată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi ne va oferi oportunitatea unor succese impresionante ce ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă. Este un moment de bun augur și pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, care, mai apoi, vor avea parte de şanse ridicate de reuşită în sfera practică a existenţei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi destul de fastă pentru a vă întări în plan emoţional, pentru a vă regenera din punct de vedere lăuntric. Mai puteți da și dovadă de tact şi de spirit strategic, depăşind facil urzelile duşmanilor secreţi.

 

TAUR: În chestiuni de ordin marital se evidenţiază indicii chiar pozitive. Este o zi destul de bună şi pentru afaceri ori alte tranzacţii. Puteţi câştiga şi prietenia sau patronajul unei persoane onorabile şi influente.

 

GEMENI: La locul de muncă veţi avea parte de o înţelegere bună cu colegii. Chiar şi starea generală de sănătate va fi una mai calmă. În carieră, mulţumită unor tatonări şi acţiuni mai vechi, veţi putea repurta un succes minunat.

 

RAC: Unghiurile cerului vă vor oferi mai multă satisfacţie legată de dragoste, distracţie şi recreere. Totodată, se mai arată seriozitate şi onestitate în raporturile cu străinii ori cu alte persoane de la mare depărtare.

 

LEU: În plan familial se arată o zi cu mai multă tihnă şi satisfacţie. Este un moment foarte bun pentru a  petrece ceva mai mult timp cu cei dragi. Totodată, în planul cheltuielilor ar fi recomandabil să încercaţi să fiţi mai moderaţi.

 

FECIOARA: Veţi dispune de o elocvenţă deosebită în exprimare şi îi veţi fermeca pe cei din jur cu deschiderea voastră intelectuală. Veţi avea o zi cu proiecte cumva mai serioase, chiar laborioase, alături de persoana iubită.

 

BALANŢA: În plan financiar astrele vă rezervă unele circumstanţe bunicele de câştig. La locul de muncă vă veţi arăta mai sobri, mai responsabili şi cu mai mult tact. În privinţa sănătăţii se pot prezenta unele mici îmbunătăţiri.

 

SCORPION: Veţi afişa o atitudine mai sensibilă, imaginativă şi nostalgică. În dragoste astrele relevă o consolidare a deciziilor voastre afective. Veţi fi şi mai mândri de copii ori de unele reuşite frumoase ale acestora.

 

SĂGETĂTOR: Povaţa astrelor vă arată mai empatici şi mai altruişti la nevoile celor din jur. În plus, în chestiuni familiale, domestice vă veţi însuşi un comportament responsabil, dârz şi stăruitor.

 

CAPRICORN: Este o zi benefică pentru a vă apropia emoţional, cu mai multă încredere, faţă de prieteni. Puteţi beneficia şi de sfatul sau ajutorul unui bărbat mai în etate. În iubire se arată o stabilizare a trăirilor sentimentale.

 

VĂRSĂTOR: Astrele vă indică o zi oportună în plan profesional. Veţi câştiga şi respectul celor din jur pentru calităţile voastre umane. În plan material, graţie unor eforturi din trecut, se pot evidenţia unele ocazii deosebite de câştig.

 

PEŞTI: Este o zi destul de bună pentru activităţi ce presupun un efort mental, intelectual. Totodată, deţineţi aspectări prielnice pentru călătorii fructuoase. Vă veţi prezenta cumva și mai răbdători şi mai consecvenţi.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi mereu dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *