E scris în stele – miercuri, 24 martie 2021

Unghiul astrologic principal al acestei zile este rezultat de cuadratura planetei Mercur din zodia Peștilor cu planeta Marte din semnul astral al Gemenilor. Această aspectare astrală dificilă ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, neatenţie, impulsivitate, nesinceritate şi negativism. Cea mai bună metodă de echilibrare a acestor tendinţe primejdioase ale zilei stă în dezvoltarea şi expresia unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Din păcate, sub imperiul grijilor, vă puteţi arăta mai întunecaţi ca şi gândire şi judecată per ansamblul zilei. Adverarii ascunşi pot urzi planuri pentru a vă discredita. Încercaţi să fiţi ceva mai amiabili în comunicare.

 

TAUR: Se poate ivi o ceartă ori o neînţelegere destul de supărătoare în relaţia cu un prieten apropiat. În cele ce ţin de bani şi de alte resurse, astrele indică o posibilă lipsă acută de spor sau chiar şi o potențială pierdere destul de substanţială.

 

GEMENI: Anumite vorbe şi bârfe gratuite vă pot leza semnificativ imaginea socială, publică. Se mai pot prezenta şi unele conflicte în relaţia cu şefii ori cu oameni cu putere. Căutaţi să vă controlaţi mai bine pornirile maliţioase!

 

RAC: Vă pot parveni unele veşti cam neplăcute sau doar partial adevărate de la mare depărtare, fiind nevoie să vă întăriţi în plan lăuntric. Nu este o zi fastă pentru călătorii în străinătate. Atenţie şi cu afecţiunile cronice de sănătate!

 

LEU: Astrele relevă un risc mai înalt de accidente, îndeosebi de circulaţie, aşadar fiţi ceva mai precauţi. Nu este o zi prielnică pentru a face demersuri ce ţin de vreun împrumut. Se poate isca şi o ceartă cu un amic.

 

FECIOARA: Din nefericire, şansele ca în această zi să realizaţi o afacere sau o tranzacţie categoric neproductivă sunt chiar ridicate. În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele discuţii turbulente. Nu luaţi decizii profesionale majore!

 

BALANŢA: Puteţi resimţi unele simptome mai îngrijorătoare în cele ce ţin de sănătate. La job pot apărea unele evenimente ce vă vor îngreuna îndeplinirea sarcinilor de lucru. Fiţi mai atenţi şi la pericole la drumuri lungi!

 

SCORPION: În dragoste vi se relevă o comunicare deficitară, fiind nevoie să fiţi mai clari şi mai tranşanţi. Nu este o zi de bun augur pentru speculaţii de orice fel! Astrele mai rezumă şi un risc considerabil de incidente, deci fiţi ceva mai precauţi!

 

SĂGETĂTOR: Se pot isca unele certuri în familie, aşadar optaţi pentru o atitudine mai îngăduitoare şi pacificatoare. Nu este un moment optim pentru a plănui achiziţii importante ce ţin de cămin. Atenţie mare şi la probleme cu legea!

 

CAPRICORN: Puteți manifesta unele dificultăţi însemnate în a lua decizii de ordin raţional. Nu este o zi de bun augur pentru călătorii! Cei care lucrează pot avea parte de unele situaţii chiar destul de deranjante în raporturile cu colegii.

 

VĂRSĂTOR: Fiţi foarte atenţi cu banii, deoarece riscul de încurcături financiare este extrem de ridicat! Nu este o zi fastă pentru negocieri pragmatice şi alte demersuri similare! Din păcate, se mai relevă şi un episod dezamăgitor în dragoste.

 

PEŞTI: Veţi reliefa o atitudine duală, inconstantă şi destul de superficială! Căutaţi să nu vă implicaţi în prea multe proiecte concurente, pentru a minimaliza riscul de a da greş mai apoi. Se mai pot ivi şi unele necazuri ce ţin de familie.

 

Să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *