E scris în stele – miercuri, 25 ianuarie 2023

Unghiul astrologic central al zilei este oferit de către sextilul Soarelui de pe Vărsător cu planeta Jupiter de pe Berbec. Acest aspect celest ne vorbeşte de: optimism, bucurie, nobleţe, solaritate, generozitate, loialitate şi bunăvoinţă. Aştrii zilei ne îndrumă spre o expansiune amplă a laturii noastre spirituale, precum şi la o cugetare profundă a unor acţiuni altruiste. Această aspectare astrală pozitivă mai poate fi privită drept şi un fabulos şi minunat catalizator al imaginaţiei şi al creativului în adâncul fiinţei noastre perfectibile.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi minunată pentru întâlniri şi activităţi legate de prietenii ori alte ipostaze sociale. Aşadar, este un moment foarte bun pentru distracţie şi recreere. Vă veţi reliefa mai calzi şi altruişti în relaţia cu cei din jur.

 

TAUR: În plan profesional veţi avea parte de succes, stimă şi de o recunoaştere publică a meritelor. Se poate ivi chiar şi o promovare! Divinitatea vă va ocroti şi vă va feri de potențiale mari rele.

 

GEMENI: Este o zi foarte rodnică pentru studiu şi testări. Totodată, se mai arată şi unele indicii fructuoase pentru călătorii şi chestiuni ce implică străinii ori străinătatea. Prietenii, la nevoie, vă vor oferi un suport chiar substanţial.

 

RAC: Astrele vă indică mai tari şi mai fermi ca şi caracter. Se pot releva şi unele oportunităţi de reușită în plan financiar. În carieră vi se pot pregăti anumite circumstanţe minunate de evoluţie profesională.

 

LEU: Este o zi cu spor în activităţi ce ţin de negocieri, afaceri şi interese de ordin juridic. Totodată, şi în chestiuni private ce ţin de dragoste, evenimentele zilei vă sunt cu noroc. Vă pot parveni şi unele veşti fericite.

 

FECIOARA: Veţi fi mult mai preţuiţi şi mai onoraţi la locul de muncă. Veţi lucra cu drag, cu spor şi cu satisfacţie interioară. Starea de sănătate vi se va mai ameliora şi se vor prezenta şi unele ocazii de câştig material.

 

BALANŢA: Este o zi splendidă pentru distracţii şi alte activităţi ce vă conferă plăcere şi motivaţie. În dragoste veţi avea parte de evenimente calde şi intense alături de persoana dragă. Veţi fi și mai mândri de copii.

 

SCORPION: Vă puteţi dedica cu încredere unor activităţi de ordin domestic. Viaţa familială vă va reda unele bucurii deosebite în această zi. Veţi munci mai inteligent şi cu spor. Se prevăd şi unele remedieri legate de sănătate.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta extrem de isteţi şi de capabili în discurs. Toate chestiunile ce ţin de învăţare, de testări ori de călătorii vă vor fi de bun augur. În viaţa sentimentală veţi avea parte de afecţiune şi de iubire.

 

CAPRICORN: Este o zi cu un foarte bun succes în plan financiar. Vă puteţi pune în practică şi unele aptitudini şi abilităţi cumva excepţionale. Se mai pot prezenta şi unele evenimente frumoase în planul căminului.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi mai încrezători în sine, dominanți, radianţi şi populari. Toată lumea va dori să fie în preajma voastră! Vă veţi arăta şi extrem de inteligenţi şi înţelepţi, precum şi foarte elocvenţi în discurs.

 

PEŞTI: Veţi reliefa o atitudine cam singuratică, însă cu un folos pentru planurile şi acţiunile voastre discrete. Este o zi indicată pentru odihnă şi regenerare emoţională. Se mai arată şi un belşug la bani.

 

Să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *