E scris în stele – miercuri, 26 mai 2021

Aspectul astrologic major al zilei este redat de evenimentul de Lună Plină de pe axa semnelor astrale ale Gemenilor şi Săgetătorului. Energia acestei opoziţii celeste este una foarte năvalnică, putându-ne pricinui destul de multe dificultăţi în raporturile şi activităţile cotidiene. Astfel, acest unghi ceresc ne vorbeşte de: accese de furie, impulsivitate, orgoliu nestăvilit, aroganţă, egoism, extravaganţă, vanitate, snobism şi lipsă de măsură. Soluţia astrală a temperării deficienţelor zilei stă în dezvoltarea personală a unor calităţi ce ţin de: înţelepciune, răbdare, integritate, corectitudine, bunăvoinţă şi pozitivitate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi prezenta o stare emoţională cumva mai stresată şi surmenată. Ar fi recomandabil să vă odihniţi şi să vă relaxaţi ceva mai mult. Fiţi mai atenţi la drumuri sau la discuţii în contradictoriu.

 

TAUR: Vi se poate releva un oarecare risc de incidente ori accidente. Aşadar, fiţi ceva mai prudenţi şi concentraţi mental. În plan financiar fiţi mai atenţi şi economi în cheltuieli, dar şi în investiţii.

 

GEMENI: Nu lăsaţi să apară episoade divergente în viaţa voastră de cuplu! La cel mai mic semn de discordie căutaţi o soluţie amiabilă şi echilibrată. Fiţi mai atenţi şi în afaceri. Încercaţi, pe cât posibil, să vă temperaţi orgoliul!

 

RAC: Se pot reliefa unele probleme de sănătate. Încercaţi, astfel, să vă menajaţi cât mai corect starea de sănătate. Evitaţi să vă însinguraţi sau să vă retrageţi de lume. Atenţie mai mare şi la duşmanii secreţi!

 

LEU: În dragoste vă veţi arăta mai cu toane şi destul de greu de mulţumit de către persoana iubită. Încercaţi să vă moderaţi şi fiţi mai recunoscători faţă de persoana de cuplu. Mai multă atenţie şi cu prietenii!

 

FECIOARA: Nu vă planificaţi sau asumaţi treburi casnice majore pentru această zi deoarece deznodământul nu va fi unul încântător. Fiţi mai atenţi şi în profesie şi nu intraţi în discuţii mai aprinse cu şeful.

 

BALANŢA: Nu vă veţi putea concentra prea bine treburilor ce implică un susținut efort mental şi comunicaţional. În concluzie, amânaţi astfel de chestiuni pentru o altă dată mai prielnică. Atenţie şi la călătorii şi examinări!

 

SCORPION: Din ceea ce prezintă astrele, nu prea vi se arată un spor satisfăcător la bani. Astfel, ar fi deosebit de indicat să adoptaţi o atitudine financiară mai temperată şi chibzuită. Atenţie şi la unele mici incidente!

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai duri şi mai încăpăţânaţi. Ar fi de dorit să reflectaţi mai mult şi să arătaţi o atitudine mai flexibilă şi mai înţelegătoare faţă de cei din jur. Mai multă atenţie în cuplu şi în afaceri!

 

CAPRICORN: Starea voastră de sănătate va cunoaşte o oarecare depreciere pentru această zi. Astfel, ar fi indicat să vă menajaţi şi să vă ocrotiţi mai serios de aceste probleme. Fiţi şi ceva mai laborioşi şi productivi la job.

 

VĂRSĂTOR: Raporturile amicale se vor releva cumva mai instabile. Aşadar, dacă se arată dezamăgiri din partea prietenilor, fiţi cumva mai conciliaţi cu aceştia. Mai multă atenţie şi la evenimentele din viaţa amoroasă.

 

PEŞTI: Se pot ivi unele ipostaze turbulente în plan profesional. Astfel, fiţi ceva mai implicați la locul de muncă. În plan familial se pot arăta unele neînţelegeri sau chiar conflicte cu un membru cu autoritate al casei.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *