E scris în stele – miercuri, 30 noiembrie 2022

Aspectul astrologic dominant al acestei zile este redat de către opoziţia lui Mercur de pe Săgetător cu Marte, în retrogradare, de pe Gemeni. Această aspectare astrală cam dificilă ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate, nesinceritate şi negativism. Cea mai bună metodă de echilibrare a acestor tendinţe primejdioase ale zilei stă în expresia și cultivarea unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Aveți un risc semnificativ de necazuri la drum lung. Vă mai pot parveni şi unele veşti mai neplăcute de la mare distanţă. Încercaţi să fiţi mai ponderaţi şi calmi în discurs!

 

TAUR: Ar fi recomandat să vă feriţi de împrumuturi pe parcursul acestei zile. Vi se întrevede şi un minor risc de incidente. Căutaţi să vă folosiţi competenţele înspre un scop pozitiv!

 

GEMENI: Nu este o zi fastă pentru afaceri. Puteţi manifesta şi o atitudine mai agresivă şi mai supărăcioasă în raport cu cei din jur, fiind nevoie să vă temperaţi trăsăturile negative.

 

RAC: La locul de muncă puteţi avea parte de unele discuţii cam deranjante. Vi se pot reliefa şi unele semnale mai nefavorabile ce ţin de sănătate. Căutaţi să evitaţi orice risc inutil!

 

LEU: Vă puteţi lovi de unele discuţii în contradictoriu cu persoana iubită. Nu este o zi prielnică pentru activităţi speculative. Fiţi mai concilianţi în relaţia cu un amic mai tânăr.

 

FECIOARA: Se poate ivi o ceartă mai aprigă cu un părinte. Nu este o zi de bun augur pentru a plănui modificări în casă. Fiţi foarte calculaţi în chestiuni ce ţin de profesie şi de relaţia cu şefii.

 

BALANŢA: Vi se preconizează o comunicare mai neclară şi păguboasă în relaţia cu cei din jur. Vă pot parveni şi unele veşti chiar îngrijorătoare. Aveţi parte şi de indicii cam rele la drum lung.

 

SCORPION: Discuţiile legate de bani ori de alte valori cam nu vor cunoaşte deznodământul vizat. Aveţi grijă să nu rătăciţi un bun preţios! Vi se mai relevă şi un risc mai înalt de accidente!

 

SĂGETĂTOR: Puteţi prezenta o natură mai duală, superficială şi inconsecventă. Nu este o zi potrivită pentru activităţi ce necesită îndemânare ori implicare intelectuală. Atenţie şi la un pericol de a fi prădaţi!

 

CAPRICORN: Duşmanii ascunşi pot urzi planuri răutăcioase la adresa voastră. Veţi dispune şi de o stare de spirit mai tulburată. Se mai pot ivi şi unele necazuri semnificative legate de sănătate.

 

VĂRSĂTOR: Puteţi avea parte de discuţii mai acide cu prietenii, amicii. În iubire se prezintă unele evenimente mai dezamăgitoare. Fiţi ceva mai blânzi şi mai înţelegători în relaţia cu copiii.

 

PEŞTI: Căutaţi să nu intraţi în discuţii conflictuale cu superiorii de la job. Nu ar fi de bun augur să tatonaţi noi direcţii de ordin profesional. Se poate ivi şi o stricăciune în mediul domestic.

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.