E scris în stele – miercuri, 6 octombrie 2021

Aspectarea astrologică esențială a zilei este oferită de conjuncţia Lunii cu Soarele, mai cunoscută drept şi fenomenul de Lună Nouă, de pe zodia Balanţei. Energia acestei poziționări celeste este foarte preţioasă îndeosebi acelora care îşi doresc să realizeze schimbări importante, uneori chiar capitale, în viaţa lor. Așadar, dacă doriţi ,,să cereţi  mâna” persoanei dragi, să demaraţi o afacere amplă, un proiect laborios sau, pur şi simplu, să renunţaţi la vreun viciu… Aceasta ar cam fi ziua potrivită! Totodată, acest aspect astral este unul absolut necesar echilibrării şi armonizării energetice a individualităţii noastre cu restul universului, material şi spiritual.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este un moment foarte bun pentru a aduce îmbunătăţiri considerabile vieţii de cuplu. Sunt privilegiaţi îndeosebi aceia dintre nativii zodiei care înfiripă astăzi o poveste de dragoste.

 

TAUR: Puteţi întâmpina la job noi tipuri de sarcini sau modificări substanţiale în parcurgerea celor vechi. Pentru aceia suferinzi de vreo afecţiune de sănătate se poate arăta şi o îmbunătăţire.

 

GEMENI: Astăzi veţi fi urmăriţi de către buclucaşul Cupidon! Aşadar, sunt şanse mari să vă îndrăgostiţi sau să participaţi la unele evenimente recreative. Este o zi favorabilă şi pentru acele femei care îşi doresc un copil.

 

RAC: Astrele indică un moment nemaipomenit pentru a realiza amenajări sau alte îmbunătăţiri ce ţin de casă. Pentru aceia care se relochează în această zi, se relevă o mutare încununată de succes.

 

LEU: Veţi dispune de o doză mai înaltă de atenţie, concentrare şi analiză în chestiuni ce presupun studiu, fixare şi evaluare de cunoştinţe. În discurs vă veţi prezenta cumva mai comunicativi, abili şi elocvenţi.

 

FECIOARA: Este o zi favorabilă demarării unor proiecte aducătoare de profit financiar. Aşadar, puneţi-vă de-ndată pe treabă! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi unele speciale talente şi abilităţi latente.

 

BALANŢA: Este un moment bine susţinut astral pentru un ,,restart”! Dacă doriţi să realizaţi unele schimbări de ritm de viaţă, de la cele mai mici și până la altele mai mari, nici că se poate o zi mai fastă!

 

SCORPION: Vă recomand să utilizaţi energia acestei zile pentru a vă regăsi doza adecvată de echilibru emoţional. Este o zi indicată pentru a studii noi sau pentru a vă dezvolta latura spirituală.

 

SĂGETĂTOR: Puteţi da curs unei invitaţii la o întâlnire sau un alt tip de eveniment social alături de prieteni. Veţi putea câştiga astfel prietenia unor persoane interesante şi utile vouă pe viitor.

 

CAPRICORN: Vi se poate deschide o cale productivă, ori de-a dreptul chiar un ,,larg bulevard”, în privinţa oportunităţilor de creştere profesională. Este o zi foarte fastă acelora care îşi schimbă jobul.

 

VĂRSĂTOR: Astrele zilei îi onorează îndeosebi pe acei nativi care au parte de călătorii. Indiciile pentru aceştia surprind un noroc just. Pentru examinări, stelele vă oferă un pronostic favorabil.

 

PEŞTI:În această zi vă puteţi regăsi echilibrul de sine! Este un moment oportun şi pentru chestiuni ce ţin de bani, unii dintre nativi având parte chiar de un câştig chiar grozav! Aşadar, mult succes!

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.