E scris în stele – miercuri, 8 februarie 2023

Aspectul ceresc major al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Fecioară cu planeta Marte de pe Gemeni. Această aspectare astrologică ne aduce o energie destul de tensionată ce ne poate zădărnici, într-o măsură semnificativă, capacitatea de a răspunde cu succes la provocările acestei zile mai agitate. Această aspectare celestă turbulentă ne vorbeşte astfel de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: La locul de muncă puteți avea parte de unele evenimente mai puţin plăcute. Ar fi indicat să fiţi ceva mai responsabili şi mai concentraţi asupra sarcinilor de lucru. Mai multă atenţie şi în discurs, dar şi în voiaje!

 

TAUR: Vi se arată o zi mai inconsecventă şi volatilă în cele ce ţin de dragoste, aşadar fiţi ceva mai afectuoşi şi tandri față de persoana iubită. Vi se mai pot și reliefa şi unele cheltuieli excesive în plan bănesc, deci fiţi ceva mai economi.

 

GEMENI: În familie vi se pot ivi unele evenimente deranjante. Evitaţi să vă implicaţi emoţional mai forte în problemele afective ale acestei zile! Nu vă dezlănţuiţi, sub nici o formă, latura mai dură, conflictuală!

 

RAC: Nu este o zi tocmai favorabilă pentru călătorii, fiind astfel indicat să amânaţi drumurile care nu vă sunt necesare. Fiţi ceva mai concentraţi și în plan intelectual! Atenție și la uneltirile dușmanilor ascunși!

 

LEU: Este foarte probabil ca în această zi să nu vă puneți în practică, la adevărata lor valoare, talentele şi abilităţile. Fiţi mult mai atenţi şi cu banii şi evitaţi, mai cu orice preţ, certurile aspre cu prietenii sau cu anturajul!

 

FECIOARA: Veţi fi mai idealişti, confuzi, visători şi mai puţin concentraţi asupra activităţilor cotidiene. În chestiuni ce ţin de carieră se pot ivi unele situaţii destul de nefericite care vă pot leza reuşita socială.

 

BALANŢA: O femeie cu intenţii negative vă poate prilejui unele probleme destul de acute pentru această zi. Puteţi avea parte şi de unele veşti destul de şocante de la depărtare! Nu este o zi fastă, în general, pentru călătorii!

 

SCORPION: Vi se pot reliefa unele dezamăgiri ori neînţelegeri în relația cu unii prieteni ori amici. Încercaţi să fiţi mai economi în cheltuieli şi păziţi-vă de evenimente neplăcute, deoarece vi se arată un risc mai semnificativ de incidente!

 

SĂGETĂTOR: Astrele vă indică unele ipostaze mai supărătoare în cele ce ţin de profesie. Puteţi fi și victima unor defăimări ori doar ale unor bârfe răutăcioase. Puteți avea parte și de unele certuri în viața de cuplu!

 

CAPRICORN: Nu este o zi tocmai prielnică pentru studiu şi evaluări, aşadar fiţi mai conştiincioşi în astfel de activităţi. Se mai pot prezenta şi unele situaţii neplăcute la călătorii sau unele veşti mai rele. Mai multă grijă şi cu sănătatea!

 

VĂRSĂTOR: Încercaţi să evitaţi stările emoţionale mai dezagreabile şi fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin financiar. În dragoste, dar şi în relaţia cu copiii, se pot releva unele conflicte destul de dure.

 

PEŞTI: Veţi avea parte de niște provocări mai importante în viaţa sentimentală. Ar fi indicat să nu puneţi la suflet necazurile acestei zile! Mai multă atenţie și în legătură cu unele pericole legate de casă ori de părinţi!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *