Iulius Marian FIRCZAK: „Vin din ce în ce mai mulți tineri în Parlamentul României”

Candidatul Uniunii Culturale a Rutenilor din România la Camera Deputaților, Iulius Marian FIRCZAK este unul din tinerii care cred în schimbarea felului în care se face politică în România. El spune că schimbarea politicii românești nu se poate face peste noapte, e nevoie de timp pentru a se schimba, în fapt, generațiile de politicieni, dar procesul este în derulare și primele schimbări notabile s-au văzut deja încă din anul 2016.

Iulius Marian FIRCZAK subliniază faptul că intrarea tinerilor în Parlamentul României aduce și o schimbare de mentalitate.

„Sunt mulți tineri pe listele de candidați la alegerile din 6 decembrie, la toate formațiunile, tineri care sunt pregătiți să își ia locul în Parlamentul României. Sper ca, astfel, viitorul Parlament să fie mult mai atent la vocea poporului, la adevăratele nevoi ale cetățeanului. Și mai sper ca acești tineri, între care mă număr și eu, să fie activi și să aibă curajul de a-i trage de mânecă pe liderii politici parlamentari, atrăgând atenția asupra lucrurilor care conmtează și care trebuie făcute serios, în beneficiul oamenilor.

Pentru că noi, tinerii, trebuie să fim critici, în cel mai bun sens al cuvântului, la adresa liderilor care dau direcțiile și prioritățile de vot, astfel încât cetățeanul să vadă că politicienii își respectă promisiunile și muncesc pentru binele tuturor”, a declarat Iulius Marian FIRCZAK, candidat UCCR la Camera Deputaților.

Iulius Marian FIRCZAK mai cred că atenția viitorilor parlamentari nu trebuie concentrată pe volumul de activitate, pe numărul de proiecte, ci pe propunerea și promovarea unor proiecte de mare interes, bine studiate și întocmite, proiecte făcute așa cum trebuie și care să fie într-adevăr de folos cetățenilor.


Comandat: Uniunea Culturală a Rutenilor din România
Cod AEP: 13200003
Executat: Hd Mediapress Studio SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *