E scris în stele – miercuri, 8 iunie 2022

Unghiul astral principal al zilei este exprimat de către trigonul Lunii de pe Fecioară cu Mercur de pe Taur. Energia acestui aspect astrologic este una destul de avantajoasă, sporind cu excelenţă toate trăsăturile ce ţin de: vivacitate, isteţime, inspiraţie, francheţe şi intuiţie. Această poziţionare celestă ne oferă o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea afectelor, dar şi o elocvenţă superioară în discursul intelectual. Astfel, vom obţine o sensibilizare a raţiunii şi o judecată a emoţiilor.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se relevă o zi cu reuşite la locul de muncă. Veţi munci cu spor, dăruire şi dedicare. Relaţiile cu colegii vor fi armonioase şi aceştia vă vor trata cu bunăvoinţă. Se arată şi o stabilizare monetară, atât de mult dorită.

 

TAUR: Astrele indică succes şi bucurie în chestiuni sentimentale. Veţi avea parte de înţelegere, afecţiune şi tandreţe în relaţia cu persoana iubită. Este o zi bună şi pentru acţiuni speculative. Veţi fi şi cumva răbdători şi mai dârzi.

 

GEMENI: Vi se preconizează mult mai mult spor în chestiuni ce ţin de casă şi familie. Toate activităţile voastre pe planul domestic vor fi încununate de succes. Astrele indică şi o depăşire a capcanelor duşmanilor secreţi.

 

RAC: Veţi face dovada unei minţi sclipitoare şi a unui intelect progresist. Veţi fi mai expresivi şi argumentativi în discurs, fermecându-i pe cei ce vă ascultă cu ideile voastre geniale. Prietenii vă vor oferi tot suportul de care aceștia dispun.

 

LEU: Puteţi obţine unele câştiguri financiare bunicele, aşadar, ,,fiţi cu ochii în patru” la oportunităţi de ordin material. Vă veţi consolida în carieră, putând obţine o promovare sau chiar jobul mult visat.

 

FECIOARA: Veţi dovedi o atitudine matură şi responsabilă. Răbdarea, seriozitatea şi efortul susţinut vor fi atributele ce vă vor conferi succes pe parcursul zilei. Aveţi parte de o ipostaze pozitive și pentru examinări şi călătorii.

 

BALANŢA: Astrele relevă o regenerare şi o consolidare a echilibrului vostru emoţional. Este o zi benefică pentru a vă dedica unor chestiuni subtile. Graţie unor eforturi mai vechi, puteţi obţine unele şanse bune de câştig material.

 

SCORPION: Relaţiile cu prietenii vor urma cursul dorit de voi. Aşadar, se arată reuşite legate de cercul de prieteni. În cuplu, relaţia voastră va cunoaşte o nouă etapă superioara, un prag bazat pe ataşament. Se arată şi seriozitate în afaceri.

 

SĂGETĂTOR: Chestiunile profesionale vor oferi un satisfacție în această zi. Se arată că veţi fi mult mai respectaţi pentru reuşitele voastre profesionale. Starea generală de sănătate va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă.

 

CAPRICORN: Se evocă o zi favorabilă pentru evoluţie şi perfecţionare spirituală. Este un moment fast pentru studiu şi experimentări. În dragoste vă puteţi aştepta la evenimente constructive ce vă vor spori trăinicia relaţiei.

 

VĂRSĂTOR: Astrele indică o stabilizare a trăirilor emoţionale şi un noroc ceva mai bun în chestiuni de ordin material. Este vorba şi de un moment foarte benefic pentru a realiza modificări ce ţin de locuinţa sau de spaţiul personal.

 

PEŞTI: În iubire şi în domeniul afectivităţii se arată o zi binecuvântată. Vă veţi înţelege ,,din priviri” cu persoana dragă şi veţi avea parte de mai multă iubire şi apreciere. În comunicare veţi fi mai elocvenţi şi mai diplomaţi.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.