E scris în stele – sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Marcajul astral dominant al zilei este descris de conjuncţia Soarelui cu planeta Marte de pe zodia Scorpionului. Astrele indică un eveniment celest interesant ce ne va oferi mai multă: vivacitate, determinare, voinţă, curaj, dinamism şi plăcere de viaţă. Această expresie astrologică marţială ne va amplifica toate trăsăturile și ipostazele ce ţin de întreceri, asertivitate, combativitate şi tărie, atât fizică, cât şi emoţională. Astfel, se intuieşte o zi cu evenimente ce ne îndrumă cu consecvenţă la acţiune şi izbândă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi avea parte de unele câştiguri substanţiale de ordin bănesc. Din păcate, se mai poate arăta şi un risc semnificativ de accidente, deci fiţi şi ceva mai atenți și precauţi.

 

TAUR: Aveţi parte de o strălucită susținere astrologică când vine vorba de contracte, înţelegeri, afaceri şi alte activităţi similare. În privinţa vieţii de cuplu se prezintă o trăinicie frumoasă a relaţiei.

 

GEMENI: Vă veţi arăta mai harnici, sârguincioşi şi determinaţi în chestiunile ce ţin de muncă, obţinând chiar unele rezultate fantastice! Vă recomand mai multă atenţie în raport cu sănătatea.

 

RAC: Veţi avea parte de o zi intensă, pasională şi pătimaşă în viaţa amoroasă. Totodată, se prezintă şi un succes categoric, însă şi destul de muncit, în chestiuni ce ţin de concursuri sau întreceri.

 

LEU: Este o zi totalmente recomadată pentru a dispune de renovări sau de alte tipuri de amenajări în plan casnic. În cele ce ţin de familie, în mod cert, veţi fi percepuţi ca și o figură cu autoritate şi capabilitate.

 

FECIOARA: Se arată o zi cu rezultate superbe la drumuri scurte. Se mai arată că veţi reliefa o minte ageră şi o atitudine determinată. Se mai poate prezenta și o veste ce vă va oferi un grad înalt de satisfacție.

 

BALANŢA: Astrele relevă o zi bogată în cele ce ţin de bani şi de succes material. Astfel, veţi avea parte de oportunităţi grozave pentru a vă atinge obiectivele financiare, stelele fiindu-vă precis de partea voastră.

 

SCORPION: Vigoarea, puterea, încrederea de sine, succesul şi demnitatea vă vor caracteriza per ansamblul acestei zile. Îi veţi impresiona pe cei din jur cu personalitatea voastră solară şi aristocratică.

 

SĂGETĂTOR: Ar fi precaut să vă îngrijiţi mai mult de sănătate, deoarece vi se pot ivi unele probleme mai supărătoare de sănătate legate, mai probabil, de spate ori de inimă. Duşmanii ascunşi, mai ales printre bărbaţi, vă pot cauza dificultăţi.

 

CAPRICORN: Prietenii vă vor susţine ,,până în pânzele albe”, într-un mod complet necondiţionat. Este un moment potrivit astrologic și pentru startul unor proiecte majore pentru viitorul îndelungat.

 

VĂRSĂTOR: Căutaţi cu determinare să vă maximizaţi şansele de reuşită profesională, deoarece astrele zilei vă prezintă drept favoriți în demersuri ce țin de carieră. Îi veţi impresiona grozav pe cei din jur cu succesul vostru!

 

PEŞTI: Este o zi deosebit de benefică pentru călătorii, dar şi pentru relaţionări pragmatice cu persoane aflate la mare depărtăre. Veţi mai beneficia de reuşite şi afirmare publică în chestiuni ce țin de evaluări.

 

Dragii mei să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *