Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice hunedorene

În data de  15.05.2021, în jurul orei 07:35, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe DJ 761, pe raza comunei Hărău.

Întrucât conducătorul auto nu a respectat solicitarea poliţiştilor, aceştia  au pornit în urmărirea maşinii,  care a fost oprită pe un drum lăturalnic. Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de  34 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 15.05.2021, în jurul orei 23:15, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Baru au oprit în trafic un bărbat  de 57 de ani, din comuna Baru, care conducea un autoturism pe D.N. 66, pe raza localităţii  Livadia.

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, poliţiştii au stabilit că bărbatul  se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,65 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data de 15.05.2021, în jurul orei 22:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe strada Progresului, din direcția Petroșani spre Hațeg.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, şi au reuşit să îl oprească pe un drum neasfaltat din localitatea Sântămăria Orlea.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan, un tânăr  de 23 de ani, din în comuna Sântămăria Orlea, nu deţinea permis de conducere corespunzător categoriei autovehiculului  pe care îl conducea, iar ca urmare a testării, aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,70 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 16.05.2021, în jurul orei 23:20, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN76, pe raza comunei Luncoiu de Jos, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data 16.05.2021, în jurul orei 16:20, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Deva, a fost depistat de poliţişti în trafic, pe strada Nicolae Grigorescu, din Deva, în timp ce conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce  autovehicule suspendat.

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *