E scris în stele – sâmbătă, 25 decembrie 2021

Evenimentul astrologic reprezentativ al zilei este descris de conjuncţia planetei Venus, în retogradare, cu Pluton de pe zodia Capricornului. Această poziţionare celestă este una tăioasă, agresivă şi turbulentă, aducând un marcaj energetic ce conduce la supărări, extremism, violenţă, fanatism, posesivitate, gelozie şi manipulare. Este reliefat un eveniment astral caustic şi distructiv ce necesită un nivel ridicat de conştientizare, implicare şi acţionare, pentru a putea fi evitat ori combătut cu succes, şi a gestiona evenimentele zilei sub un control rezonabil.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Şefii vă pot cauza probleme semnificative în această zi. Aşadar, căutaţi să trataţi orice subiect cu aceştia într-un mod cât mai persuasiv. Nu este o zi prielnică pentru evenimente de ordin public, social.

 

TAUR: Vă puteţi arăta foarte radicali şi extremi în principii şi în convingeri de viaţă. Este o zi totalmente nepotrivită pentru evaluări şi alte activităţi similare. Feriţi-vă şi de călătorii pe distanţe mai lungi!

 

GEMENI: Veţi dispune de o stare emoţională chiar destul de turbulentă şi neaşezată. Ar fi recomandabil să nu vă exteriorizaţi aceste trăiri. Se poate reliefa şi un risc semnificativ de incidente ori accidente, deci fiţi mai precauţi.

 

RAC: Se pot manifesta evenimente explozive în viaţa de cuplu. Încercaţi să trataţi aceste chestiuni într-un sens responsabil şi nu ambalaţi situaţia. Când vine vorba de afaceri ori alte tranzacţii, ,,suflaţi până şi-n iaurt”!

 

LEU: Vă sfătuiesc să arătaţi o atitudine mai înţeleaptă în privinţa grijii faţă de propria stare de sănătate. La locul de muncă vă puteţi lovi de sarcini destul de complicate. Nu intraţi în divergenţe cu cei de la job!

 

FECIOARA: Puteţi trăi unele episoade dezamăgitoare şi dureroase în plan amoros. Căutaţi să nu cădeţi pradă sentimentelor negative! Se mai pot înfăţişa şi unele întâmplări mai puţin bune legate de copii.

 

BALANŢA: Se pot ivi conflicte destul de radicale în sânul familiei, în special când discutăm de femeile din neam. Vă propun să abordaţi aceste evenimente cu mai multă diplomaţie. Nu faceţi achiziţii pentru casă!

 

SCORPION: Nervii, stresul şi oboseala vă pot strica ziua. Astfel, ar fi indicat să luaţi această zi într-un mod ceva mai lejer. Puteţi primi şi unele veşti sau informaţii chiar îngrijorătoare. Controlaţi-vă şi în discurs!

 

SĂGETĂTOR: Este o zi destul de dificilă în chestiuni ce ţin de bani. Puteţi cheltui nechibzuit ori veţi resimţi o lipsă a resurselor. Nu este un moment destul de prielnic pentru dezvoltarea unor talente sau aptitudini.

 

CAPRICORN: Vi se arată o tendinţă puternică înspre pesimism, duritate şi maliţiozitate. Ar fi bine să vă controlaţi, pe cât puteţi, aceste manifestări aspre. Va trebui să lucraţi mai mult şi când vine vorba de stimă de sine.

 

VĂRSĂTOR: Aveţi mai multă grijă cu sănătatea, deoarece se pot reda unele simptome mai severe. Încercaţi ca în această zi să judecaţi evenimentele ,,la rece” şi căutaţi să nu prezentaţi atitudini impulsive.

 

PEŞTI: Relaţiile cu prietenii se pot prezenta destul de tensionate. Ar fi de bun augur să arătaţi o atitudine mai conciliată în aceste raporturi. Mai puteţi afla şi de o întâmplare grozavă a unui amic important.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *