E scris în stele – sâmbătă, 8 mai 2021

Aspectul celest principal al zilei este redat de cuadratura lui Venus din zodia Taurului cu planeta Jupiter din Vărsător. Această poziţie cerească ne poate potenţa unele trăsături ce ţin de: egoism, iresponsabilitate, lăcomie, vanitate, necinste şi excesivitate. Este recomandat astrologic ca și pe parcursul acestei zile să ne dezvoltăm o atitudine emoţională mai pozitivă, căutând o abordare onestă şi morală în toate întreprinderile acestei zile mai încercate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Aştrii vă rezumă un nivel semnificativ de dezorganizare în plan financiar. Unii prieteni se pot arăta cumva mai incorecți în relația cu voi. Nu este o zi prielnică pentru evenimente de ordin public.

 

TAUR: Veţi fi mai sensibili, visători şi cam prea idealişti. Căutaţi să vă aduceţi şi o nuanţă de pragmatism şi realism în ipostaza acestei zile. În carieră există riscul unor luării decizii ce pot avea un impact chiar nefast.

 

GEMENI: O femeie tânără va încerca, prin metode ascunse, să vă facă probleme. Menajaţi-vă şi starea de sănătate. Nu este o zi rodnică pentru călătorii pe distanţe lungi. Mare grijă în caz de evaluări!

 

RAC: Raporturile cu prietenii vă pot releva unele neînţelegeri. Ar fi indicat ca să vă feriţi de îndatorări. Se poate prezinta şi un risc semnificativ de incidente, aşadar fiţi ceva mai precauţi.

 

LEU: Reputaţia voastră ar putea fi lezată de unele zvonuri înveninate. Fiţi cu mare grijă în chestiuni ce ţin de contracte şi de alte acorduri, reliefându-se un risc major de pagubă. În cuplu se pot ivi discuţii mai aprinse.

 

FECIOARA: Nu vă sunt prielnice activităţile ce ţin de studiu şi de examinări. Fiţi mai atenţi şi la drumuri. La locul de muncă s-ar putea să fiţi mai distraşi în efectuarea sarciniilor. Atenţie şi cu sănătatea!

 

BALANŢA: Veţi prezenta o stare afectivă cumva mai agitată, frământată. În dragoste ar fi bine să adoptaţi o atitudine cât mai autentică şi responsabilă faţă de persoana iubită. Nu este o zi cu noroc pentru speculaţii!

 

SCORPION: În viaţa de cuplu se vor ivi ipostaze sentimente destul de volatile, fiind necesar să gestionaţi capriciile persoanei dragi. Se pot ivi unele conflicte în relaţia cu părinţii. Nu este un moment bun pentru achiziţii în casă.

 

SĂGETĂTOR: Astrele vă pot releva unele mici probleme de sănătate. Fiţi mai precauţi în raporturile cu femeile de la job. Urmaţi calea sincerităţii şi corectitudinii, atât în judecată, cât şi în discurs. Atenţie şi la drumuri!

 

CAPRICORN: Legăturile cu proprii copii se vor arăta mai puţin îmbucurătoare. Se pot prezenta şi unele minore dezamăgiri în cuplu. Vă propun să fiţi mai economi cu bugetul, evitând cheltuielile nejustificate.

 

VĂRSĂTOR: Veţi dispune de unele trăiri afective mai puţin pozitive. Fiţi mai concilianţi în relaţiile cu cei de acasă. Controlaţi-vă mândria şi impulsivitatea, dând dovadă de mai multă înţelepciune şi bunăvoinţă.

 

PEŞTI: Se preconizează o concentrare mai redusă în plan intelectual. Căutaţi să fiţi mai clari în comunicare! Se pot ivi şi unele probleme de sănătate. Nu intraţi în situaţii vicioase, pentru a nu regreta mai târziu.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *