E scris în stele – sâmbătă, 9 aprilie 2022

Aspectarea celestă marcantă a zilei este evidenţiată de către sextilul lui Mercur de pe Berbec cu Marte de pe Vărsător. Valența acestui unghi celest este una deosebit de constructivă, conturând noţiuni ce ţin de: mobilitate, fluiditate, reuşită, persuasivitate, adaptabilitate, dinamism, dar şi de acuitate intelectuală și verbală. Astfel, astrele rezumă o zi foarte potrivită pentru demarea unor acţiuni şi activităţi cumva mai energice și îndrăzneţe.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mai deschişi, flexibili şi descurcăreţi în plan mental, jonglând în idei și în conversații cu facilitate. Pueţi câştiga şi amiciţia unui bărbat mai tânăr. Veți fi și cumva mai lideri în grupul vostru social.

 

TAUR: Este un moment fast pentru studii şi cercetări discrete. Veţi beneficia şi de o bună intuiţie per ansamblul zilei. Mai puteţi afla şi un secret interesant. În carieră, prin ambiţie şi valoare, vă veţi obţine un statut înalt.

 

GEMENI: Este o zi minunată pentru activităţi sociale, de grup. Prietenii vă pot dărui şi unele sfaturi destul de folositoare. La drum lung veţi obţine succesul scontat. Vă veţi arăta mai încrezători în propriile idei.

 

RAC: Puteţi avea parte de unele discuţii profesionale ce vă vor reda o finalitate pozitivă. În plan social veţi afişa o latură mai intelectuală. Se poate ivi un minor risc de incidente, deci fiţi ceva mai precauţi.

 

LEU: Este o zi cu reuşită pentru studiu şi examinări, reliefând o natură mentală tenace şi determinată. Se pot prezenta şi unele veşti bune de la depărtări. În afaceri şi alte posturi similare veţi obţine un rezultat avantajos.

 

FECIOARA: Se arată un moment fast pentru discuţii legate de un împrumut ori de o creditare. Se poate prezenta şi un minor risc de evenimente de circulaţie. La job vă veţi arăta extrem de capabili. Starea de sănătate vă va da semne mai bune.

 

BALANŢA: Veţi comunica într-un sens mai clar şi onest cu persoana iubită. Se mai poate reliefa şi o şansă bună de reuşită în afaceri. Este o zi de bun augur şi pentru speculaţii. În dragoste veţi manifesta intensitate şi atractivitate.

 

SCORPION: La job vă veţi achita de sarcini într-un mod foarte inteligent. Se prevăd şi unele semnale pozitive în privinţa stării de sănătate. În familie veţi reuşi să vă impuneţi punctul de vedere, câştigând un aer de autoritate.

 

SĂGETĂTOR: În viaţa afectivă se arată o zi cam duală, putând juca pe mai multe fronturi. Veţi manifesta şi o natură mai adolescentină, candidă şi dramatică. Ar fi indicat să fiţi cât mai direcţi şi fermi în comunicare.

 

CAPRICORN: Ar fi recomandat să dispuneţi de unele modificări importante în spaţiul domestic. Comunicarea cu membrii familiei vă va rezerva unele plusuri. Veţi fi mai ambiţioşi şi activi în cele ce ţin de bani şi de resurse.

 

VĂRSĂTOR: Isteţimea, adaptabilitatea şi sociabilitatea vă vor fi atribute forte pe parcursul zilei. Veţi fi şi mai deschişi la provocări de ordin intelectual. Aştrii vă arată şi mai energici şi mai rezistenţi raportat la perioada anterioară.

 

PEŞTI: Se relevă unele discuţii interesante legate de bani. Vă mai puteți rafina şi unele talente ori abilităţi de ordin intelectual sau literar. Este o zi potrivită și pentru acţiuni şi proiecte de o natură discretă, ascunsă ori misterioasă.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *