E scris în stele – vineri, 1 decembrie 2023

Evenimentul astrologic determinant al zilei este oferit de trecerea planetei Mercur pe semnul zodiacal al Capricornului. Iată un marcaj celest oportun care, pentru perioada imediat următoare, ne va oferi mai multă: vivacitate, isteţime, adaptabilitate şi logică în acţiuni. Această energie mercuriană ne va amplifica viguros toate trăirile şi interesele ce ţin de: intelect, comunicare, inspiraţie şi reuşită socială. Astfel, astrele indică o perioadă a mentalului, a analizei, a concilierii şi a cooperării.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se pot ivi unele discuţii importante şi constructive cu superiorii de la locul de muncă. Puteţi prospecta şi unele oportunităţi mai satisfăcătoare legate de job. Se arată şi un câştig în privinţa reputaţiei.

 

TAUR: În această zi vă veţi arăta mai culţi şi cultivaţi din punct de vedere intelectual. Se mai pot releva şi unele veşti încurajatoare precum şi unele potenţiale călătorii în urma cărora veţi obţine rezultatul dorit.

 

GEMENI: Astrele indică un moment favorabil pentru a vă analiza emoţiile şi starea afectivă actuală. Se pot ivi şi unele promisiuni de reuşită bănească. Mai multă atenţie în legătură cu un minor risc de incidente.

 

RAC: Este o zi minunată pentru a comunica mai natural, dar mai sincer şi onest cu persoana iubită. Se observă şi aspectări astrale ce vă vor conduce la succes în afaceri, în negocieri, precum şi în alte chestiuni de ordin legal.

 

LEU: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai implicaţi şi mai productivi. Comunicarea cu colegii se va efectua într-un mod plăcut şi lejer. Veţi afla și unele informaţii importante legate de starea voastră de sănătate.

 

FECIOARA: Se prezintă o zi foarte prielnică în chestiuni ce ţin de dragoste şi de amor, relaţionând mult mai facil şi natural cu persoana de cuplu, însă şi cu proprii copii. Veţi fi şi ceva mai populari, destinşi şi sociabili.

 

BALANŢA: Veţi putea dispune cu succes de unele modificări în cămin, dar şi de alte amenajări ce ţin de casă. Comunicarea cu ceilalţi membrii ai familiei se va realiza într-un ritm degajat şi relaxat.

 

SCORPION: Vă veţi arăta foarte isteţi, inventivi şi abili în plan intelectual. Se mai preconizează și un bun noroc în chestiuni ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Se pot ivi şi unele veşti bunicele la orizont.

 

SĂGETĂTOR: Puteţi purta unele discuţii interesante şi de bun augur legate de bani. Aşadar, astrele relevă semne promiţătoare legate de finanţe. Vă puteţi ,,scoate la lumină” şi un talent inedit sau o capacitate mai specială.

 

CAPRICORN: Vă veţi arăta mai deschişi, sociabili şi extrovertiţi. Totodată, îi veţi fermeca pe cei din jur cu inteligenţa şi elocvenţa de care veţi da dovadă. Se mai prezintă și că veţi avea parte de mai multe treburi şi drumuri.

 

VĂRSĂTOR: Astrele indică că în această zi vă veţi urmări consecvent unele interese mai obscure şi discrete. Astfel, vă puteţi dedica chiar și unor acţiuni cumva mai misterioase. Se prea poate să aflaţi și o informaţie interesantă, un secret valoros.

 

PEŞTI: Este o zi minunată pentru întâlniri şi reuniuni cu caracter social. Ar fi foarte bine dacă aţi planifica unele evenimente speciale alături de prieteni, acestea fiind, de altfel, de un real succes!

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *