E scris în stele – vineri, 13 august 2021

Aspectul celest determinant al zilei este oferit de către sextilul Lunii de pe Balanţă cu Soarele de pe Leu. Această configuraţie astrală este una foarte fericită aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, noroc, bucurie, succes, armonie, belşug şi înţelegere. Acest unghi astral, îmbrăţişat cu mai multă speranţă şi încredere, poate fi cheia depăşirii mai tuturor impasurilor potenţiale ale zilei, de la cele mai mici și până la unele dintre celelalte mai serioase.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi minunată pentru chestiuni ce implică dragostea şi viaţa de cuplu în general. Totodată, este un moment foarte prielnic pentru a încerca și unele îmbunătățiri în relația cu cei din jur.

 

TAUR: La locul de muncă veţi fi admiraţi pentru eficienţa şi dăruirea voastră! Relaţiile cu colegii vor decurge în sensul dorit de voi. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de remediere.

 

GEMENI: Astrele vă relevă o zi formidabilă pentru distracţii şi evenimente recreative. Astfel, puteţi da chiar şi o petrecere! În dragoste beneficiaţi de o susţinere astrală minunată. Veţi fi şi foarte inventivi şi inovativi în gândire.

 

RAC: Se arată o zi cu înţelegere şi ajutorare în viaţa familială. Puteţi dispune şi de unele modificări sau amenajări ale căminului. În cele ce ţin de bani, încercați să fiți mai receptivi la unele oportunităţi bunicele de câştig.

 

LEU: Vă veţi arăta mai isteţi, abili şi adaptabili. Veţi avea succes în activităţi ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Veţi dispune de o ingeniozitate grozavă şi de o inventivitate pe măsură!

 

FECIOARA: Vi se preconizează unele posibilităţi neaşteptate de succes material. Aşadar, satisfacția financiară pare să vă fie garantată. Totodată, în această zi veţi întâmpina şi unele întâmplări destul de interesante.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta mai solari, demni şi încrezători în sine. Îi veţi domina, ca și prezenţa, cu lejeritate pe cei din jur. Se relevă şi unele evenimente şi activităţi mai neobişnuite alături de prieteni.

 

SCORPION: Vă veţi prezenta cumva mai sensibili şi mai interiorizaţi, însă și mult mai profunzi şi milostivi. În plan profesional se pot ivi unele ocazii surprinzătoare de ascensiune pe scara ierarhică.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi de bun augur pentru activităţi şi evenimente ce implică prietenii şi amicii. Se poate arăta şi un fericit ajutor din partea unui protector. Mai poate apărea şi o călătorie neprevăzută sau o veste mai curioasă.

 

CAPRICORN: Se arată o zi chiar foarte bună în plan profesional. Se prea poate să vă atingeţi, într-o foarte bună măsură, mai toate ţintele propuse. Atenţie, însă, la un minor risc de accidente ori incidente.

 

VĂRSĂTOR: Beneficiaţi de astre favorabile pentru chestiuni care presupun călătorii şi emancipare spirituală. Se arată o zi cu noroc şi pentru studiu ori alte activităţi intelectuale. În cuplu se observă direcții afective speciale!

 

PEŞTI: Veţi avea o zi mai bună în plan material. Totodată, vă veţi arăta și mai ambiţioşi, mai practici şi mai realişti. La locul de muncă veţi lucra mai inteligent, precum și mai cu spor.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *