E scris în stele – vineri, 14 octombrie 2022

Aspectul astrologic marcant al zilei este înfăptuit de trigonul lui Venus de pe Balanță cu Saturn, în retrogradare, de pe Vărsător. Poziţionarea planetară cercetată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, fidelitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Per ansamblu, va fi o zi foarte potrivită pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții romantice.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se relevă o zi foarte tandră și mieroasă în plan marital. Este o zi chiar destul de bună şi pentru afaceri şi alte tranzacţii. Puteţi câştiga şi prietenia unei persoane onorabile şi influente.

 

TAUR: La locul de muncă veţi avea parte de o înţelegere mult mai bună cu colegii. Chiar şi starea generală de sănătate se va arăta mai satisfăcătoare. În carieră, mulţumită unor tatonări şi acţiuni mai vechi, puteţi repurta o victorie.

 

GEMENI: Unghiurile cerului vă vor oferi mult mai multă satisfacţie în mai toate ce țin de dragoste, distracţie şi recreere. Totodată, vi se mai arată seriozitate şi onestitate în raporturile cu străinii ori alte persoane din afara ţării.

 

RAC: În plan familial vi se prezintă o zi cu mai multă tihnă şi armonie. Este un moment foarte bun pentru a petrece ceva mai mult timp cu cei dragi. Totodată, în planul cheltuielilor ar fi recomandabil să încercaţi să fiţi ceva mai moderaţi.

 

LEU: Veţi dispune de o elocvenţă deosebită în exprimare şi îi veţi fermeca pe cei din jur cu deschiderea voastră intelectuală. Veţi avea și o zi cu proiecte cumva mai serioase alături de persoana iubită.

 

FECIOARA: În plan financiar astrele vă rezervă unele oportunităţi avantajoase de câştig. La locul de muncă vă veţi arăta uşor mai sobri, mai responsabili şi cu mai mult tact. În privinţa sănătăţii vi se vor prezenta unele mici îmbunătăţiri.

 

BALANŢA: Veţi afişa o atitudine mai sensibilă, imaginativă şi nostalgică. În amor vi se relevă mai multă stabilitate, fidelitate, predictibilitate și statornicie. Veţi fi şi cumva mai mândri de copii ori de reuşitele acestora.

 

SCORPION: Astrele vă arată mai receptivi și empatici la nevoile celor din jur. O femeie mai tânără vă poate ajuta pe ascuns! În plus, în chestiuni familiale, vă veţi însuşi un comportament mai responsabil, dârz şi stăruitor.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi benefică pentru a vă apropia emoţional, cu mai multă încredere, faţă de prieteni. Puteţi beneficia şi de sfatul sau de ajutorul unei femei mai tinere. În iubire vi se arată o stabilizare a trăirilor afective.

 

CAPRICORN: Astrele vă indică o zi ceva mai bună în plan profesional. Veţi câştiga şi respectul celor din jur pentru calităţile voastre umane. În plan material, graţie unor eforturi din trecut, vi se pot evidenţia ocazii bunicele de câştig.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi destul de bună pentru studiu şi alte activităţi ce presupun un efort mental, intelectual susținut. Totodată, deţineţi aspectări prielnice pentru călătorii lungi. Vă veţi prezenta și cumva mai răbdători şi consecvenţi.

 

PEŞTI: Este o zi destul de bună pentru a vă întări în plan emoţional, pentru a vă regenera din punct de vedere lăuntric. Dacă veţi da dovadă de tact şi de spirit strategic, veţi încurca serios planurile duşmanilor secreţi, oculți.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *