E scris în stele – vineri, 21 august 2020

Evenimentul celest reprezentiv al acestei zile este oferit de trigonul Lunii din Fecioară cu planeta Pluton, în retrogradare, din Capricorn. Expresia acestui aspect astral este una de bun augur, favorizând, într-un mod consistent, planurile ambiţioase si atitudinea hotărâtă. Această aspectare astrologică ne vorbeşte de concepte ce implică: voinţa, vigoarea, vitalitatea, ambiţia, tenacitatea, decisivitatea şi rezistenţa. Aşadar, chiar este o zi potrivită, datorită susţinerii astrale providenţiale, pentru a ne pune în practică planurile şi ideile cele mai îndrăzneţe şi ambiţioase.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Starea voastră de sănătate va cunoaşte o remediere per totalul acestei zile. La locul de muncă veți avea parte de atitudini mai înţelegătoare şi amiabile din partea colegilor. Se arată şi o izbândă publică.

 

TAUR: Veţi avea parte de momente frumoase, sensibile şi tandre în chestiuni ce ţin de iubire, amor. Se mai evidenţiază o zi în care vă puteţi prezenta cu mai multă forţă şi decisivitate ideile şi concepţiile despre viaţă.

 

GEMENI: Este zi plăcută pentru evenimente şi activităţi alături de familie, de cei dragi. Afacerile amoroase se vor arăta destul de pătimaşe. Mai multă atenţie la un risc minor de incidente.

 

RAC: Discursul acestei zile va fi unul afectiv şi sentimental. Puteţi primi şi unele veşti interesante. Veţi avea parte de o atitudine fermă în planul cuplului, dar şi de unele victorii când vorbim de tranzacţii şi înţelegeri.

 

LEU: Veţi avea parte de un spor ceva mai bun în plan financiar. Totodată, se arată că aceia ce vor munci în această zi se vor prezenta mai harnici şi mai implicaţi. Mai multă grijă, vă rog,  cu sănătatea.

 

FECIOARA: Vă veţi arăta mai sensibili, sentimentali, romantici, emoţionali şi protectivi. Atunci când discutăm de iubire, se arată o vigoare deosebită în urmărirea succesului amoros. Veţi fi şi ceva mai populari.

 

BALANŢA: Astrele vă indică mai empatici, sentimentali şi altruişti în raporturile cu cei aflaţi în nevoie, în suferinţă. Este o zi foarte favorabilă pentru a demara unele proiecte active, dinamice legate de mediul domestic.

 

SCORPION: Prietenii şi amicii vă vor oferi o relaţionare caldă şi plăcută per ansamblul acestei zile. Totodată, se relevă şi o comunicare fermă şi directă per ansamblul acestei zile. Fiţi mai atenţi la călătorii.

 

SĂGETĂTOR: Astrele indică, pentru această zi, o bună doză de notorietate, dar şi de simpatie din partea publicului. Se mai relevă şi unele eforturi elaborate în plan bănesc ce vă vor oferi randamentul dorit.

 

CAPRICORN: Este o zi prielnică pentru a vă accesa latura spirituală şi a parcurge o dezvoltare de ordin superior. Din ceea ce mai relevă aştrii zilei, veţi resimţi şi o atitudine cumva mai vitală, energică şi ambiţioasă.

 

VĂRSĂTOR: Se arată o benefică echilibrare în plan lăuntric, interior. Totodată, veţi putea avea parte şi de oportunitatea unei reuşite în plan financiar. Veţi depăşi şi intenţiile negative ale duşmanilor ascunşi, secreţi.

 

PEŞTI: Viaţa de cuplu vă va reda momente de împlinire, tandreţe şi satisfacţie per ansamblul acestei zile. Se mai relevă că în grupul vostru de amici veţi deţine influența şi autoritatea pentru această zi.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, însă omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.