E scris în stele – vineri, 29 iulie 2022

Unghiul celest marcant al zilei este înfăptuit de cuadratura lui Mercur de pe Leu cu Uranus de pe Taur. Acest indicator astrologic ne vorbește de: imoralitate, excentricitate, insensibilitate, iraţionalitate, indolenţă, precum şi de alte trăsături vătămătoare. Este o zi în care trebuie să ne cultivăm, cu tact şi răbdare, sentimente şi atitudini cât mai rezonabile şi receptive faţă de cei din jur, spre a nu oferi ocazia desfăşurării  necontrolate a acestui tumultuos eveniment ceresc al zilei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele vă indică o doză mai înaltă de inconstanţă şi hipersensibilitate în plan amoros. Încercaţi să fiţi mai rezonabili în relaţia cu persoana iubită. În plan financiar nu aveţi parte, din păcate, de indicii tocmai pozitive.

 

TAUR: Dacă vor apărea unele neînţelegeri familiale, încercaţi să calmaţi divergențele şi nu ,,puneţi paie pe foc” situației. Nu este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de treburi domestice. Fiţi ceva mai temperaţi şi mai prevăzători.

 

GEMENI: Comunicarea cu cei din jur poate cunoaşte unele dificultăţi, discursul vostru putând fi unul cumva mai deranjant. Fiţi mai atenţi şi la evaluări! Această zi vă poate prilejui și unele evenimente mai stranii, aşadar păstraţi-vă calmul.

 

RAC: Mult mai multă atenţie în chestiuni ce ţin de bani! Fiţi mai economi şi nu vă hazardaţi la cheltuieli. Se mai pot isca şi unele dificultăţi sau conflicte gratuite în relaţia cu prietenii.

 

LEU: Vă veţi remarca cumva mai inconstanţi, hipersensibili şi cumva mai capricioşi. Ar fi recomandabil să vă domoliţi aceste trăsături mai turbulente pentru a nu intra în disensiuni cu cei din jur. Mai multă atenţie şi la schimbări profesionale.

 

FECIOARA: Din punct de vedere lăuntric se pot arăta unele stări emoţionale cumva incoerente. Chiar mai mult de atât, fiţi mai atenţi și la unele probleme de sănătate mai neobişnuite. Nu este o zi favorabilă pentru călătorii pe distanţe lungi.

 

BALANŢA: Astrele pot arăta unele impedimente şi dificultăţi în relaţia cu prietenii. Se poate ca și o persoană care v-a ajutat până de curând să se delimiteze de voi. Se poate prezenta şi un risc minor de incidente.

 

SCORPION: În plan profesional vă veţi arăta cumva mai nesatisfăcuţi şi dezamăgiţi. Încercaţi să nu daţi curs vreunei discordii cu superiorii de la job! Relaţia cu persoana dragă se va reliefa cumva mai instabilă.

 

SĂGETĂTOR: Dacă aveţi plănuite călătorii lungi, negocieri sau evaluări ar fi foarte indicat să le reprogramaţi pentru o altă dată, deoarece indiciile astrelor nu vă prea surâd pentru această zi. Să fiţi ceva mai atenţi şi cu sănătatea!

 

CAPRICORN: Încercaţi să optaţi pentru o stare sufletească mai calmă şi senină. Nu vă lăsaţi consumaţi de frustrări şi de ambiţii materiale şi afective negative! În viaţa amoroasă se pot arăta unele situaţii cam stranii.

 

VĂRSĂTOR: În viaţa de cuplu va fi o zi cu unele evenimente impredictibile şi cam nefaste. Nu luaţi, încă, nici o decizie, ci aşteptaţi o zi în care puteţi gândi faptele la rece. Atenţie şi la problemele ce ţin de cămin.

 

PEŞTI: Se pot ivi unele stări mai supărătoare legate de sănătate. Dacă veți manifesta vreunele simptome mai serioase este indicat să consultaţi medicul. Nu este o zi favorabilă pentru învăţat şi alte activităţi de ordin intelectual!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi mai mereu dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *