E scris în stele – vineri, 30 iulie 2021

Evenimentul astral determinant al zilei este redat de către trecerea planetei Marte pe semnul zodiacal al Fecioarei. Expresia acestui marcaj celest, fiind una marţială, ne îndrumă la: combativitate, îndrăzneală, exerciţiu de voinţă, curaj şi acţiuni energice, dar, şi la furie, impulsivitate, mânie, frustrare şi alte porniri instinctuale. Cheia reglementării cu succes a acestor energii complexe stă în cultivarea şi dezvoltarea unor comportamente şi atitudini care ţin de calmitate, raţionalitate, modestie, tact, diplomaţie şi compromis.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi întâmpina unele dificultăţi agasante la job. Fiţi mai atenţi la sarcinile de lucru şi nu intraţi în conflict cu colegii. Se mai pot releva și unele probleme de sănătate sau mici necazuri domestice.

 

TAUR: În dragoste veţi avea parte de mult mai mult curaj şi iniţiativă. Dar, din păcate, succesul scontat nu este însă garantat. Ar fi indicat să lăsaţi de la voi mai mult, după persoana dragă. Mai multă atenţie şi la probleme ce ţin de copii.

 

GEMENI: Pregătiţi-vă pentru unele evenimente mai puţin faste legate de casă şi familie. Se pot întrevedea stricăciuni în cămin sau probleme legate de un părinte. Nu este o zi potrivită pentru implicări ample de ordin emoţional.

 

RAC: În discurs veţi prezenta o doză mai înaltă de impulsivitate, aşadar este indicat să fiţi mai controlaţi în limbaj. Mai multă atenţie şi la examinări şi alte tipuri de evaluări. Nu este o zi benefică pentru călătorii.

 

LEU: Vă puteţi lovi de unele probleme de ordin material. Este recomandat să încercaţi să fiţi ceva mai prevăzători şi economi cu banii. La unii nativi se arăta şi un risc semnificativ de pierdere ori rătăcire a unor posesiuni.

 

FECIOARA: Veţi fi mai războinici şi cumva mai nervoşi. Ar fi binevenit să vă calmaţi şi să fiţi mai îngăduitori cu cei din jur! Păziţi-vă de riscuri excesive şi impulsivitate, pentru a nu regreta mai târziu unele alegeri nepotrivite.

 

BALANŢA: Multe dintre planurile zilei vă pot fi întoarse pe dos. Nici starea interioară nu va fi una tocmai grozavă, dar, asta e… Este doar o zi mai puţin bună! Fiţi mai atenţi cu sănătatea şi evitaţi să intraţi în bârfe.

 

SCORPION: Puteţi întâmpina unele dificultăţi în relaţia cu prietenii. Nu păstraţi ranchiună pe aceştia, ci treceţi mai departe cu seninătate peste aceste probleme. Unii protectori vă vor oferi o susţinere mult mai limitată decât de obicei.

 

SĂGETĂTOR: Astrele pot indica unele necazuri profesionale. Nu ,,intraţi în gură” cu şefii şi căutaţi o remediere a potenţialelor conflicte. Anumite evenimente din această zi vă pot afecta reputaţia şi prestigiul social.

 

CAPRICORN: Nu este, sub nici o formă, o zi potrivită pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun deplasări. Fiţi mult mai angajaţi în sarcinile ce necesită efort şi analiză mentală. Puteţi primi şi unele veşti mai neplăcute.

 

VĂRSĂTOR: Se arată o stare de spirit mai încrâncenată şi o atitudine generală cârcotaşă. Calmaţi-vă aceste tendinţe nepotrivite şi fiţi mai pozitivi. Nu este o zi bună pentru bani. Atenţie şi la un risc mai crescut de accidente.

 

PEŞTI: Căutaţi să depăşiţi orice neînţelegere cu persoana iubită şi nu puneţi ,,paie pe foc” dacă apare vreo ceartă. Feriţi-vă, pe cât este posibil, să încheiaţi orice tip de contracte sau înţelegeri pentru această zi.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *