Posturi vacante de educatori, maseuri sau asistenți medicali

Alte 12 posturi au fost scoase la concurs de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara. Aceasta organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale vacante.

Astfel, este disponibil un post de educator în cadrul Rețelei de case familiale Orăștie. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; certificat de absolvire program de formare psihopedagogică/certificat de absolvire a DPPD; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 6 luni.

Pentru rețeaua de case familiale pentru copii cu dizabilități Hunedoara, DGASPC a scos la concurs două posturi de instructor educație. Sunt necesare studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime la nivelul studiilor medii: minimum 6 luni.

Două posturi de asistent medical pentru rețeaua de case familiale pentru copii cu dizabilități Vulcan și Căminul pentru persoane vârstnice Pui au fost scoase la concurs. Candidații trebuie să aibă diplomă de școală sanitară postiiceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform H.G. nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare – specialitatea medicină generală; certificat de membru eliberat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; adeverință tip eliberată de OAM.G.MAM.R,, conform Ordinului nr. 35/2015 al Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 6 luni.

Un alt post de asistent medical balneofizioterapie este disponibil în cadrul Centrului de zi de recuperare pentru adulți Deva. Se solicită diplomă de școală sanitară postiiceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform H.G. nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare – specialitatea balneofizioterapie; certificat de membru eliberat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; adeverință pentru participare la concurs eliberată de A.M.G.M Ă.M.R., conform Ordinului nr. 35/2015 al Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 6 luni; certificat de membru eliberat de Colegiul Medicilor din România cu viza pe anul în curs.

Două posturi de asistent medical, grad principal sunt vacante în cadrul Centrului de Îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități nr. 1 Păclișa și a Centrului de Îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități nr. 2 Brad. Candidații trebuie să dețină diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform H.G. nr, 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare – specialitatea medicină generală; adeverință/certificat promovare examen grad principal; certificat de membru eliberat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; adeverință pentru participare la concurs eliberată de O.A.M.G.M.A.M.R., conform Ordinului nr. 35/2015 al Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; vechime în specialitatea asistent medical: minimum 5 ani.

DGASPC Hunedoara mai organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi de maseur în cadrul Centrului de Îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Bretea Strei vacant (jumătate de normă), Centrului de Îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Petrila (jumătate de  normă); Centrului de Îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Geoagiu (jumătate de normă); Centrului de Îngrijire și asistență pentra persoane adulte cu dizabilități Uricani (normă întreagă). Se solicită studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; absolvirea unui curs de masaj somatic și terapeutic cu certificat de calificare profesională/adeverință absolvire/ certificat de absolvire; vechime în specialitatea maseur: minimum 6 luni.

Concursul va avea loc în data de 19 august 2021, ora 11:00 cu proba scrisă, urmând ca data și ora interviului să fei comunicate ulterior.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *