E scris în stele – vineri, 31 decembrie 2021

Unghiul astral major al zilei este redat de către cuadratura Lunii de pe Săgetător cu Jupiter de pe Pești. Această configuraţie celestă ne vorbește de: falsitate, superficialitate, ranchiună, invidie, cinism şi necinste. Soluţia temperării acestor energii astrologice mai negative stă în dezvoltarea personală a unor calităţi ce ţin de: seriozitate, responsabilitate, concentrare şi amiabilitate. Este foarte important ca în această zi să acţionăm lucid și moderat pentru a nu cădea în capcana egoismului şi a nesăbuinţei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi prezenta o stare mentală, emoţională cumva mai confuză. Amânaţi, dacă se poate, activităţile intelectuale mai importante pentru o altă zi. Mult mai multă atenţie şi cu sănătatea, dar şi la intrigile adversarilor ascunși!

 

TAUR: Încercaţi să fiţi mai prudenţi şi mai economi în plan financiar. Un bărbat apropiat vouă s-ar putea să aibă parte de unele probleme mai semnificative. Căutaţi să nu daţi curs vreunui conflict cu prietenii.

 

GEMENI: În această zi persoana de alături se poate arăta cumva mai schimbătoare şi ceva mai puţin demnă de încrederea pe care i-o conferiţi. Atenţie şi în afaceri! Fiţi mai calculaţi şi rezervaţi în plan profesional!

 

RAC: Menajaţi-vă, cu mai mult interes, starea generală de sănătate. Totodată, la locul de muncă încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor zilei. Nu este o zi bună pentru drumuri, studiu şi testări.

 

LEU: Fiţi mai tandri şi afectuoşi cu persoana iubită. Nu vă fie teamă în a vă reliefa latura sensibilă, gentilă a firii. Atenţie şi cu banii, precum și la risc mai înalt de potenţiale evenimente nefericite, gen incidente sau accidente.

 

FECIOARA: Raporturile cu familia se pot arăta mai volatile în această zi. Încercaţi să vă construiţi o relaţie mai armonioasă cu aceştia. În cuplu dacă apare vreun iz de ceartă, nu ambalaţi situaţia! Atenţie şi la probleme legale.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta mai emoţionali şi ceva mai impulsivi în judecată. Căutaţi, pe cât posibil, să cugetaţi orice poziţie la rece. Mai multă atenţie şi la raporturile cu colegii de la job. Fiţi mai grijulii şi cu sănătatea!

 

SCORPION: Nu este o zi fastă pentru implicaţii de ordin financiar. Aşadar, ar fi recomandat să nu realizaţi tranzacţii sau achiziţii majore în acest moment. În dragoste, însă şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot releva unele probleme.

 

SĂGETĂTOR: Veţi prezenta, per totalul zilei, o atitudine mai idealistă şi mai schimbătoare. Încercaţi să fiţi mai logici, mai realişti, dar şi mai diplomaţi. Mai multă atenţie şi la unele probleme ce ţin de cămin ori de un părinte!

 

CAPRICORN: Vi se arată o stare emoţională mai tensionată şi cumva mai impulsivă. Încercaţi, pe cât posibil, să vă domoliţi aceste trăsături negative. În discurs evitaţi să fiţi acizi ori radicali cu cei din jur. Atenţie şi la călătorii.

 

VĂRSĂTOR: Se pot releva unele probleme şi amăgiri cauzate de unii prieteni. Nu puneţi la suflet aceste evenimente supărătoare şi fiţi mai îndurători. În cele ce ţin de bani se pot ivi unele pierderi ori alte deranjamente păguboase.

 

PEŞTI: Puteţi avea parte de unele evenimente mai deranjante în plan profesional. Încercaţi să treceţi peste aceste necazuri, deoarece este vorba doar o zi mai puţin bună. Evitaţi să vă dezlănţuiţi în comportamente impulsive sau chiar combative.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *