E scris în stele – vineri, 31 martie 2023

Unghiul astrologic esențial al zilei este oferit de trigonul lui Marte de pe Rac cu Saturn de pe Pești. Această aspectare astrală ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi, menţionate adineauri, clădindu-ne şi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă, ne va oferi posibilitatea unor succese impresionante, chiar uimitoare. Este un moment de bun augur pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, pe termen mediu şi lung, deoarece energia celestă a acestei zile ne îndrumă la acţiuni şi activităţi care au şanse foarte mari de reuşită în sfera practică a existenţei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este un moment prielnic pentru a demara proiecte ce ţin de casă sau de ipostaza domestică. Veţi avea parte şi de o poziţie de autoritate şi de influenţă în sânul familiei. Starea de sănătate va face paşi încurajatori înspre remediere.

 

TAUR: În plan comunicaţional vă veţi prezenta mai direcţi şi mai siguri pe sine. Se poate să primiţi o veste de la sau despre un bărbat mai tânăr. Se mai relevă şi şansa aducerii în plan concret a unui deziderat mai vechi.

 

GEMENI: Vă veţi arăta mult mai ambiţioşi şi mai sârguincioşi în chestiuni ce ţin de bani şi de sfera practică a existenţei. Planul social al zilei vă indică ca având parte de o izbândă pur şi simplu admirabilă.

 

RAC: Curajul, determinarea şi asertivitatea vă vor fi trăsături esenţiale per ansamblul zilei. Veţi fi luptătorii de succes ai zilei! Este o zi fastă şi pentru colaborări serioase cu persoanele aflate la mare depărtare.

 

LEU: Aveţi parte de o zi foarte potrivită pentru a vă dedica serios şi energic unor chestiuni subtile, discrete. Veţi fi şi mai puternici în plan mental! Mai puteţi beneficia şi de un împrumut, de o creditare sau de un ajutor financiar!

 

FECIOARA: În această zi veţi face paşi importanţi spre atingerea propriilor aspiraţii. Mai puteţi obţine şi amiciţia unui bărbat mai tânăr. Raporturile de afaceri şi cele ce ţin de contracte se vor dovedi serioase, stabile și durabile.

 

BALANŢA: Veţi avea parte de o reuşită profesională excelentă! Astrele vă mai relevă chiar şi un succes financiar mult peste aşteptări. În planul sănătății, grație unor acțiuni din trecut, se preconizează o remediere majoră!

 

SCORPION: Este o zi de succes în cele ce ţin de călătorii și evaluări. Veţi fi şi ceva mai pasionali şi mai elocvenţi în apărarea propriilor idei ori concepţii. Raporturile sentimentale vor cunoaşte o ancorare, un angajament serios.

 

SĂGETĂTOR: Cu puţin efort, puteţi rezolva o chestiune ce ţine de un împrumut. Atenţie și la un minor risc de accidente sau incidente! Este un moment pozitiv pentru a vă consolida relaţia cu o persoană mai în vârstă din familie.

 

CAPRICORN: Aveţi parte de o zi excelentă când discutăm de afaceri, contracte, litigii sau alte chestiuni ce ţin de acte. În cuplu astrele îndrumă la o atitudine mai dinamică. Este o zi prielnică şi pentru testări și examinări!

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi foarte harnici şi capabili la job, câştigând respectul colegilor şi cel al superiorilor. În cele ce ţin de sănătate, puteţi resimţi o remediere semnificativă. Se mai poate prezenta şi o reuşită financiară forte.

 

PEŞTI: Aveți parte de o zi de succes în toate cele ce țin de dragoste! Se mai remarcă și indicii productive pentru drumuri mai lungi. Seriozitatea, discreţia, responsabilitatea şi pragmatismul vă vor însoţi pe parcursul zilei.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar noi dispunem!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *