E scris în stele – vineri, 4 noiembrie 2022

Evenimentul astral principal al zilei este oferit de conjuncţia Lunii cu planeta Neptun, în retrogradare, de pe zodia Peştilor. Acest marcaj celest ne dăruieşte: inspiraţie, clarviziune, idealism, precum şi unele talente şi aptitudini artistice ori literare. Este un marcaj astrologic ce potenţează cercetarea spirituală, precum şi cea ocultă, dar şi sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă ori estetism. Energia acestei poziții cerești are rațiunea de a ne apropia de menirea spirituală al vieţii fiecăruia, a evoluţiei noastre aflate dincolo de dimensiunea materialităţii, în cea a sufletului şi a transcendentalului.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Încercaţi să vă ancoraţi, cu mai multă siguranţă de sine, latura sensibilă. Concentraţi-vă mai atent asupra obiectivelor zilei! Puteţi atrage şi adversitatea unei femei mai periculoase.

 

TAUR: Este o zi minunată pentru a vă realiza planuri şi aspiraţii mari. Totodată, este o zi foarte interesantă pentru chestiuni ce implică prietenii, dar şi unele activităţi de ordin social.

 

GEMENI: În viaţa profesională puteţi întâlni unele posturi uşor ciudate, chiar excentrice. Totuşi, vi se pot prezenta, prin ajutorul mai probabil al unei femei, şi unele şanse deosebite de reuşită socială.

 

RAC: Este o zi potrivită pentru a vă da vieţii un sens spiritual superior. Este şi un moment favorabil pentru studii inedite şi alte interese asemănătoare. Dacă călătoriţi, puteţi întâmpina şi unele situaţii destul de confuze.

 

LEU: Vi se arată un risc mai semnificativ în investiţiile acestei zile. Prin urmare, este absolut necesar să abordaţi o atitudine financiară mai prudentă. Se pot evidenţia şi unele evenimente mai rele legate de o femeie apropiată vouă.

 

FECIOARA: În viaţa de cuplu vi se pot reliefa unele evenimente mai interesante, chiar dintre cele mai neobișnuite şi curioase. Rezultatul final al acestora depinde de norocul individual al fiecărui nativ al acestei zodii! Atenţie şi în ipostaza afacerilor!

 

BALANŢA: Încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor de la locul de muncă. Relaţiile cu colegii pot fi destul de fluctuante. Totodată, feriţi-vă şi de unele excese ce vă pot deteriora semnificativ starea de sănătate!

 

SCORPION: În viaţa sentimentală pregătiţi-vă pentru unele turnuri mai neobişnuite ale relaţiei. Riscul ca persoana de cuplu să adopte o atitudine intransigentă este destul de ridicat! Se pot releva însă şi unele succese speculative.

 

SĂGETĂTOR: Toate cele ce ţin de casă şi de familie se pot arăta cu susul în jos!… Astfel, pregătiţi-vă emoţional pentru ceea ce va urma! Totodată, s-ar putea să vă parvină și unele idei speciale legate, în special, de amenajarea căminului.

 

CAPRICORN: Veţi dispune de o capacitate intelectuală exemplară, venind cu unele idei chiar splendide! Însă, în plan emoţional chestiunea nu mai e chiar într-atât de roză, reliefându-se o deosebită fragilitate emoţională! Fiți mai atenți și la călătorii!

 

VĂRSĂTOR: Unora dintre nativii zodiei li se pot arăta unele oportunităţi financiare de-a dreptul formidabile, însă, altora din zodie, chiar unele capcane primejdioase! Să sperăm că veţi fi dintre cei norocoşi! Totul e să vă bazați pe instinct!

 

PEŞTI: Vă veţi prezenta cumva mai visători şi idealişti, însă, în acelaşi timp, şi mai deschişi la izvorul de înţelepciune al universului. Nu este o zi indicată pentru a încerca să realizați schimbări extreme, radicale în viață!

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, însă omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.