E scris în stele – vineri, 9 iulie 2021

Aspectul celest principal al zilei este descris de cuadratura lui Venus de pe Leu cu Uranus de pe Taur. Valențele acestei energii astrologice ne vorbesc de: excentricitate, hiperidealism, inconstanţă afectivă, hipersensibilitate, pierderi băneşti neaşteptate şi asocieri sentimentale dăunătoare. Este preferabil, ca în chestiuni ce ţin îndeosebi de viaţa amoroasă, să reliefăm o atitudine ,,cu capul pe umeri” şi să nu acţionăm sub impulsul instinctual al momentului. Totodată, iarăși şi în chestiuni de ordin financiar, ar fi foarte indicat dacă am amâna sau am regândi anumite achiziţii costisitoare sau doar mai controversate pentru o altă zi.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele indică o doză mai înaltă de inconstanţă şi hipersensibilitate în plan amoros. Încercaţi să fiţi mai rezonabili în relaţia cu persoana iubită. În plan financiar nu aveţi parte, din păcate, de indicii tocmai pozitive.

 

TAUR: Dacă vor apărea unele neînţelegeri familiale încercaţi să calmaţi conflictul şi nu ,,puneţi paie pe foc”. Nu este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de treburi domestice. Fiţi ceva mai temperaţi şi mai prevăzători.

 

GEMENI: Comunicarea cu cei din jur va cunoaşte unele dificultăţi, iar discursul vostru cumva mai deranjant. Fiţi mai atenţi şi la evaluări. Această zi vă poate prilejui unele evenimente mai complicate, aşadar păstraţi-vă calmul.

 

RAC: Mult mai multă atenţie în chestiuni ce ţin de bani. Fiţi mai economi şi nu vă hazardaţi în cheltuieli. Se pot isca şi unele dificultăţi sau conflicte gratuite în relaţia cu prietenii, amicii.

 

LEU: Vă veţi remarca cumva mai inconstanţi, hipersensibili şi ceva mai pretenţioşi. Ar fi recomandabil să vă domoliţi aceste trăsături pentru a nu intra în conflicte cu cei din jur. Mai multă atenţie şi la schimbări profesionale.

 

FECIOARA: Din punct de vedere afectiv se pot arăta unele stări emoţionale cumva incoerente. Chiar mai mult, să fiţi atenţi la unele probleme de sănătate mai neobişnuite. Nu este o zi favorabilă pentru călătorii pe distanţe lungi.

 

BALANŢA: Astrele vă pot arăta unele impedimente şi dificultăţi în relaţia cu prietenii. Se poate ca o persoană care v-a ajutat până de curând să se delimiteze de voi. Se poate prezenta şi un risc minor de incidente.

 

SCORPION: În plan profesional se pot arată unele insatisfacţii şi dezamăgiri. Încercaţi să nu daţi curs unei discordii cu şeful! Relaţia cu persoana dragă se va arăta cumva mai inconstantă, volatilă.

 

SĂGETĂTOR: Dacă aveţi plănuite unele călătorii lungi, negocieri sau evaluări ar fi foarte indicat să le reprogramaţi pentru o altă dată, deoarece indiciile astrelor nu vă prea surâd. Să fiţi ceva mai atenţi şi cu sănătatea.

 

CAPRICORN: Încercaţi să optaţi pentru o stare sufletească mai calmă şi senină. Nu vă lăsaţi consumaţi de frustrări şi ambiţii materiale şi afective negative. În viaţa amoroasă se pot arăta unele evenimente stranii.

 

VĂRSĂTOR: În viaţa de cuplu se pot succeda unele evenimente impredictibile şi cam nefaste. Nu luaţi, încă, nici o decizie, ci aşteptaţi o zi în care puteţi gândi faptele ,,la rece”. Fiți mai atenți şi la probleme ce ţin de cămin!

 

PEŞTI: Se pot ivi unele stări mai supărătoare legate de starea de sănătate. Dacă apar probleme mai serioase este indicat să consultaţi medicul. Nu este o zi favorabilă pentru învăţat şi alte activităţi de ordin intelectual.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.