E scris în stele – duminică, 15 iulie 2018

Pentru astăzi aspectul astral principal este oferit de conjuncţia Lunii cu Mercur sub zodia Leului. Energia acestui aspect astrologic este una avantajoasă, sporind cu excelenţă toate trăsăturile care ţin de: vivacitate, isteţime, inspiraţie, francheţe şi intuiţie. Această poziţionare astrală ne oferă o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea afectelor, dar şi o elocvenţă superioară în discursul intelectual. Astfel, vom obţine o sensibilizare a raţiunii şi o judecată a emoţiilor.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi comunica mult mai facil, natural şi sincer cu persoana iubită. Este un moment destul de bun şi pentru afaceri sau alte chestiuni ce presupun acorduri şi negocieri. Este o zi cu noroc!

 

TAUR: Veţi avea parte de mai multă energie şi de spor la locul de muncă. Conlucrarea cu colegii se va realiza într-un mod plăcut. Este o zi benefică şi pentru sănătate, putând resimţi o remediere a afecţiunilor.

 

GEMENI: Este o zi minunată pentru a vă exprima, într-un mod cât mai clar şi romantic, iubirea şi ataşamentul pentru persoana dragă. Puteţi afla şi unele detalii frumoase despre persoana de alături sau despre copii.

 

RAC: Beneficiaţi de un moment astral oportun pentru a realiza modificări şi îmbunătăţiri ce ţin de cămin. Relaţionarea cu membrii familiei, în special cu părinţii, va fi bazată pe respect, înţelegere şi ajutor reciproc.

 

LEU: Veţi dispune de o stare de spirit ceva mai schimbătoare. Stelele arată că îi veţi uimi pe cei din jur cu ideile voastre creative şi originale. Este o zi destul de benefică pentru călătorii şi studiu.

 

FECIOARA: Astrele reflectă o zi favorabilă câştigurilor şi discuţiilor pe teme financiare. Veţi da dovadă de mai mult spirit comercial şi de o atitudine mai persuasivă… Totul e sa vă menţineţi concentrarea intelectuală.

 

BALANŢA: Imaginaţia, creativitatea şi abilitatea relaţională vor fi atuurile voastre pentru această zi. Îi veţi impresiona şi domina pe cei din jur cu ajutorul intelectului vostru ascuţit şi al discursului elocvent.

 

SCORPION: Este o zi indicată pentru odihnă, dar şi pentru alte activităţi ce ţin de recreere şi relaxare. În această zi veţi dispune şi de o energie potrivită pentru chestiuni ce ţin de învăţare. S-ar putea să aflaţi un secret foarte interesant!

 

SĂGETĂTOR: Este un moment foarte prielnic pentru activităţi şi acţiuni sociale. O întâlnire cu prietenii sau un alt eveniment social vă poate conferi o stare de bucurie şi satisfacţie. Vă puteţi contura şi noi aspiraţii.

 

CAPRICORN: În această zi vă pot parveni unele informaţii şi veşti profesionale de bun augur. La locul de muncă veţi fi implicaţi în realizarea mai multor sarcini în paralel, însă veţi face faţă ,,cu brio” atribuţiilor.

 

VĂRSĂTOR: Din ceea ce ne spun astrele este un moment foarte favorabil pentru călătorii şi chestiuni care implică studiu sau testări, aceasta deoarece, veţi dispune de o energie mentală şi comunicaţională fără cusur!

 

PEŞTI: În această zi astrele vă îndrumă la căutarea unor soluţii inteligente pentru rezolvarea problemelor voastre materiale. S-ar prea putea să aveţi succes! Este o zi bună şi pentru a vă corecta din defectele firii.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.