E scris în stele – duminică, 19 noiembrie 2017

Aspectarea definitorie a zilei este realizată de cuadratura lui Marte din Balanţă cu Pluton din Capricorn. Expresie acestui unghi celest este una problematică, aducând în vedere unele trăsături umane indezirabile, gen: maliţiozitate, impulsivitate, agresivitate, mâhnire, intoleranţă, imoralitate şi extremism. Calea temperării acestor manifestări astrale negative stă în dezvoltarea şi în expresia unor calităţi ce ţin de: autocontrol, empatie, simpatie şi respect, atât de sine, dar şi pentru aproapele nostru.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această perioadă persoana de cuplu se va arăta ceva mai dificilă şi cumva mai puţin demnă de încrederea pe care i-o conferiţi. Atenţie şi la afaceri. Fiţi mai calculaţi şi rezervaţi în plan profesional!

 

TAUR: Menajaţi-vă, cu mai mult interes, starea generală de sănătate. Totodată, la locul de muncă încercaţi să vă concentraţi mai productiv asupra sarcinilor atribuite. Nu este o zi bună pentru drumuri, studiu şi testări.

 

GEMENI: Fiţi mult mai tandri şi afectuoşi cu persoana iubită. Nu vă fie teamă în a vă reliefa latura sensibilă a firii. Atenţie cu banii, dar şi la potenţiale evenimente gen incidente sau accidente.

 

RAC: Raporturile cu familia se vor arăta mai agasante în această zi. Încercaţi să construiţi o relaţia mai armonioasă cu aceştia. În cuplu dacă apare vreun iz de ceartă, nu ambalaţi situaţia! Atenţie şi la probleme legale.

 

LEU: Vă veţi arăta mai nervoşi şi ceva mai impulsivi în judecată. Căutaţi, pe cât posibil, să cugetaţi orice poziţie la rece. Mai multă atenţie şi la raporturile cu colegii de la job. Fiţi mai atenţi şi cu sănătatea.

 

FECIOARA: Nu este o zi fastă pentru demersuri de ordin financiar. Aşadar, ar fi recomandat, să nu realizaţi tranzacţii sau achiziţii mai mari în acest moment. În dragoste, însă şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot releva unele probleme.

 

BALANŢA: Veţi prezenta o atitudine cumva mai brutală şi mai neechilibrată. Încercaţi să fiţi mai logici, mai realişti şi diplomaţi. Mai multă atenţie şi la unele probleme ce ţin de cămin ori de un părinte.

 

SCORPION: Vi se arată o stare interioară mai tensionată şi cumva mai gravă. Încercaţi, pe cât posibil, să vă domoliţi aceste trăsături negative. În discurs evitaţi să fiţi acizi ori radicali cu cei din jur. Atenţie şi la călătorii.

 

SĂGETĂTOR: Se pot releva unele disensiuni şi amăgiri cauzate de unii prieteni. Nu puneţi la suflet aceste evenimente şi fiţi mai calmi. În ceea ce ţine de bani se pot arăta unele pierderi ori alte situaţii păguboase.

 

CAPRICORN: Puteţi avea parte de unele evenimente injuste în plan profesional. Încercaţi să treceţi peste, deoarece este vorba doar o zi mai puţin bună. Evitaţi să vă dezlănţuiţi în comportamente impulsive sau chiar combative.

 

VĂRSĂTOR: Veţi prezenta o stare mentală şi emoţională cumva mai nestăvilită. Amânaţi, dacă se poate, activităţile intelectuale pentru o altă zi. Mult mai multă atenţie şi cu sănătatea, dar şi la intrigile adversarilor oculţi.

 

PEŞTI: Încercaţi să fiţi mai responsabili şi economi în plan financiar. Un bărbat mai tânăr apropiat vouă s-ar putea să aibă parte de unele probleme mai semnificative. Căutaţi să nu daţi curs vreunui conflict cu prietenii.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.