E scris în stele – duminică, 25 februarie 2018

Aspectul astrologic al zilei este înfăptuit de pătrarul lui Venus din Peşti cu planeta Marte din semnul zodiacal al Săgetătorului. Astrele ne relevă un moment celest capricios şi iritant ce se va arăta deosebit de vătămător cuplurilor. Rezonanţa energetică a acestei zile de vorbeşte de: imaturitate afectivă, alegeri senimentale dăunătoare, lipsă de pudoare, imoralitate, depravare, indulgenţă, patimi şi trăiri bestiale. Totodată, această aspectare poate produce certuri şi alte discuţii destul de virulente în relaţia cu perechea de viaţă. Aşadar, vă recomand insistent să cultivaţi armonia şi înţelegerea în viaţa de cuplu, pentru a nu deschide, mai apoi, cutia Pandorei.

 Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: O femeie cu intenţii negative vă poate prilejui unele probleme destul de acute în desfăşurarea planurilor voastre. Puteţi avea parte şi de unele veşti destul de şocante de la depărtare. Nu este o zi fastă pentru călătorii.

 

TAUR: Se pot ivi unele dezamăgiri ori alte neînţelegeri legate de relaţia cu prietenii, amicii. Încercaţi să fiţi mai economi în cheltuieli şi păziţi-vă de evenimente neplăcute, deoarece se arată un risc semnificativ de incidente.

 

GEMENI: Astrele indică unele situaţiuni mai supărătoare în cele ce ţin de profesie şi de imaginea publică. Puteţi fi victima unor defăimări ori a unor bârfe răutăcioase. Atenţie şi la conflicte în cuplu sau în chestiuni ce ţin de afaceri.

 

RAC: Nu este o zi tocmai prielnică pentru studiu şi evaluări, aşadar fiţi mai conştiincioşi în astfel de activităţi. Se pot prezenta şi unele situaţii neplăcute la călătorie sau unele veşti aspre. Mai multă grijă şi cu sănătatea.

 

LEU: Încercaţi să evitaţi stările emoţionale mai dezagreabile şi fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin financiar. În dragoste, dar şi în relaţia cu copiii, se pot arăta unele conflicte destul de dure.

 

FECIOARA: Veţi avea parte de unele provocări tensionate în viaţa sentimentală. Ar fi indicat să nu puneţi la suflet necazurile acestei zile. Mai multă atenţie în legătură cu unele pericole legate de casă şi de părinţi.

 

BALANŢA: La locul de muncă veţi avea parte de unele situaţii mai puţin favorabile. Ar fi indicat să fiţi mai responsabili şi mai concentraţi asupra sarcinilor lucrative. Mai multă atenţie în discurs, dar şi la călătorii.

 

SCORPION: Se arată o zi mai inconsecventă şi volatilă în cele ce ţin de dragoste, aşadar fiţi mai afectuoşi şi mai tandri cu persoana iubită. Se pot arată şi unele cheltuieli excesive în plan bănesc, deci fiţi mai economi.

 

SĂGETĂTOR: În familie se pot manifesta unele evenimente deranjante. Evitaţi să vă implicaţi emoţional în aceste dificultăţi. Nu vă dezlănţuiţi, sub nici o formă, latura instinctuală şi conflictuală.

 

CAPRICORN: Nu este o zi tocmai favorabilă pentru călătorii şi, astfel, ar fi indicat să amânaţi drumurile care nu vă sunt necesare. Fiţi şi mai concentraţi din punct de vedere intelectual. Mai multă atenţie şi la duşmănii ascunse.

 

VĂRSĂTOR: În această zi nu păreţi a vă pune în practică la adevărata valoare talentele şi abilităţile, şi astfel ar fi bine de aţi evita treburile laborioase. Fiţi mai atenţi cu banii şi ocoliţi, cu orice preţ, certurile cu prietenii şi anturajul.

 

PEŞTI: Veţi fi mai idealişti, confuzi, visători şi mai puţin concentraţi asupra activităţilor cotidiene. În chestiuni ce ţin de carieră se pot ivi unele situaţii destul de nefericite ce vă vor leza reuşita socială.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *