E scris în stele – joi, 17 mai 2018

Aspectul astrologic semnificativ al zilei este realizat de cuadratura planetei Marte din Vărsător cu Uranus din zodia Taurului. Acest indicator astral poate aduce: haos, nesupunere, imoralitate, excentricitate, insensibilitate, iraţionalitate, iresponsabilitate, brutalitate, combativitate, precum şi alte circumstanţe lezante. Este o zi în care trebuie să cultivăm, cu tact şi răbdare, sentimente şi atitudini cât mai rezonabile şi receptive faţă de ceilalţi, spre a nu oferi ocazia desfăşurării catastrofale a acestui eveniment celest tensionat. Cei mai predispuşi către influenţa vătămătoare a acestui aspect astral disonant sunt bărbaţii, îndeosebi cei mai tineri.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi avea parte de unele divergenţe serioase în relaţia cu un prieten oarecum mai tânăr, fiind necesar mai mult calm şi echilibru. În cele ce ţin de bani, din păcate, astrele prevăd unele şocuri destul de dure.

 

TAUR: Se pot ivi unele conflicte profesionale grave cu un bărbat ce deţine o poziţie de autoritate, deci fiţi ceva mai diplomaţi. Nu luaţi decizii majore în carieră! Veţi manifesta şi un comportament mai instabil şi excentric.

 

GEMENI: Evitaţi călătoriile lungi, acestea fiind sub un auspiciu profund nefavorabil. Când discutăm de studiu şi de evaluări se pot evidenţia unele probleme. Atenţie şi la unele stări de nelinişte şi de teamă nejustificată.

 

RAC: Aveţi grijă la un risc ceva mai semnificativ de incidente ori de accidente. Nu este o zi prielnică pentru a da ori a lua o sumă sau un bun cu împrumut. În relaţia cu prietenii se pot releva unele întâmplări mai ciudate.

 

LEU: Este o zi cu un iz clar de conflict şi duritate în ipostaza cuplului, fiind necesar să abordaţi o atitudine cât mai împăciuitoare şi detaşată. Nu e un moment oportun nici pentru afaceri sau litigii. Fiţi mai atenţi şi în profesie.

 

FECIOARA: Se pot arăta unele probleme mai serioase legate de starea de sănătate, aşadar acordaţi-le toată atenţia şi grija de cuvinţă. Fiţi mai concilianţi în relaţia cu colegii. Vă pot parveni şi unele veşti mai stranii.

 

BALANŢA: Este un moment mai dificil în chestiuni de ordin amoros, gelozia şi posesivitatea răsărind la orizont. Se pot prezenta şi evenimente cam aspre legate de proprii copii. Atenţie şi la un risc de accidente mai neobişnuite.

 

SCORPION: Aveţi mare grijă la potenţiale certuri explozive în sânul familiei, mai ales cu tatăl. Puteţi avea parte şi de ghinionul unei stricăciuni legate de mediul domestic. În viaţa maritală se arată episoade destul de fluctuante.

 

SĂGETĂTOR: Căutaţi să nu fiţi răi de gură şi fiţi mai înţelegători cu cei din jur. Ar fi recomandat să daţi tot ce puteţi în caz de evaluări, examinări. Se mai pot prezenta şi unele simptome mai curioase legate de starea de sănătate.

 

CAPRICORN: Este o zi cu destul de multă neşansă în plan financiar, fiind necesar să aplicaţi o disciplină mai severă în plan material. În iubire vi se prezintă unele experienţe destul de stranii, poate chiar extreme.

 

VĂRSĂTOR: Controlaţi-vă agresivitatea şi impulsivitatea pe parcursul acestei etape, pentru a nu regreta unele decizii şi acţiuni mai târziu. Atenţie şi la lovituri în zona capului! În plan familial se arată o zi încurcată rău.

 

PEŞTI: Duşmanii ascunşi vor încerca unele tentative de discreditare şi de compromitere, aşadar fiţi ceva mai prevăzători la capcanele zilei. Atenţie şi cu sănătatea! Veţi dispune şi de o concentrare intelectuală cumva mai oscilantă.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *