E scris în stele – duminică, 27 august 2017

Pentru azi aspectul astral marcant este exprimat de conjuncţia lui Mercur cu Soarele pe zodia Fecioarei. Este vorba de un aspect astrologic destul de fast care ne va aduce: o bună doză de energie mentală, entuziasm, îndemânare, amuzament, precum şi o înaltă rapiditate în gândire, dar şi în acţiune. Acest aspect planetar ne va fortifica calităţile intelectuale şi ne va oferi o strălucire deosebită în discursului oratoric. Este o zi în care ne putem folosi, cu o foarte bună eficacitate, darurile intelectuale în slujba unui obiectiv ambiţios şi altruist

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vor apărea indicii şi veşti mai prielnice legate de starea voastră de sănătate. La locul de muncă veţi fi mai implicaţi şi mai productivi, colaborând mai facil şi cu colegii.

 

TAUR: În dragoste se arăta, per ansamblu, o zi favorabilă. Puteţi intra mai facil în discuţie cu persoana pe care o plăceţi şi veţi avea şi o atitudine mai convingătoare în raport cu aceasta.

 

GEMENI: Este o zi recomandată pentru a plănui sau efectua modificări semnificative legate de viaţa domestică. Comunicarea cu părinţii vă va reliefa un plus al acestei zile.

 

RAC: Veţi dispune de o acuitate mentală mai susţinută şi îi veţi impresiona pe ceilalţi cu talentul vostru oratoric. Este o zi foarte fastă pentru învăţare şi evaluări. Sunt aspectări favorabile şi pentru călătorii.

 

LEU: Se arată o zi cu noroc în plan financiar. Puteţi purta unele discuţii şi negocieri de interes pentru obiectivele voastre băneşti. Vă puteţi pune în practică şi unele abilităţi şi talente speciale.

 

FECIOARA: Vă veţi arăta mai isteţi, adaptabili şi comunicativi. Îi veţi impresiona pe cei din jur cu calităţile voastre intelectuale şi vă veţi prezenta mai descurcăreţi în treburile cotidiene.

 

BALANŢA: Este o zi foarte potrivită pentru a vă dedica unor chestiuni sau afaceri mai discrete. Puteţi lectura o carte interesantă sau vă puteţi pune în practică unele planuri secrete. Anumite persoane vă vor bârfi.

 

SCORPION: Este un moment favorabil pentru a participa la o reuniune sau la un alt tip de întâlnire cu prietenii. Totodată, în această zi puteţi cunoaşte o persoană interesantă faţă de care veţi nutri sentimente de amiciţie.

 

SĂGETĂTOR: Aveţi parte de o zi oportună pentru chestiuni de ordin profesional. Se poate ivi o discuţie fructuoasă cu şeful sau o veste destul de bună din punct de vedere profesional.

 

CAPRICORN: Deţineţi aspectări minunate pentru călătorii şi relaţionare cu persoane de la mare distanţă. Va pot parveni unele veşti îmbucurătoare care vă vor confirma o alegere de viaţă.

 

VĂRSĂTOR: În această zi se arată o stabilizare şi o întărire în raport emoţional şi mental. Puteţi dispune şi de un profit bunicel în plan material. Există un mic de risc de accidente ori incidente.

 

PEŞTI: În viaţa amoroasă veţi avea parte de o comunicare mult mai pozitivă şi sinceră cu persoana iubită. Veţi avea noroc şi în afaceri şi în chestiuni ce ţin de litigii de ordin legal.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

Andrei SORA

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *