O hunedoreancă a primit titlul de asistent social al perioadei 2020-2021

O hunedoreancă a primit titlul de asistent social al perioadei 2020-2021. Camelia Uță a fost declarată câștigătoare a premiului „Asistentul social al perioadei 2020-2021” în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Evenimentul s-a desfășurat, marți seara, la București, la Ateneul Român, și a fost prezentat de Andreea Marin, Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială.

„Pandemia de coronavirus a fost pentru asistenţii sociali o perioadă plină de provocări. În această perioadă au fost foarte multe exemple din munca asistenților sociali care au demonstrat cât de importantă este această profesie. Oricât de dificile au fost circumstanțele, asistenții sociali au asigurat beneficiarilor lor servicii profesionale în situaţii deosebite. Asistenții sociali au arătat mai mult ca niciodată că sunt rezilienți și dedicați muncii lor. Pentru aceste fapte asistenţii sociali merită toată recunoştinţa umană, dar mai ales profesională!”, arată Colegiul Național al Asistenților Sociali.

 

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali a sărbătorit Ziua Mondială a Asistenţei Sociale în cadrul celei de a opta ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. Ediţia din acest an a adus în lumina reflectoarelor asistenţii sociali şi personalităţile care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, precum și prin munca cu comunitățile și beneficiarii în perioada pandemică 2020-2021.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *