E scris în stele – duminică, 27 octombrie 2019

Poziţia astrală relevantă a zilei este exprimată de conjuncţia Lunii cu Marte pe semnul Balanţei. Această aspectare impetuoasă ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate. Cea mai bună metodă de echilibrare a acestor tendinţe distructive ale zilei, stă în dezvoltarea şi expresia, atât interioară cât şi exterioară, a unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa. Astfel, vom putea depăşi cu succes mai toate provocările acestei perioade turbulente!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În viaţa amoroasă puteţi avea parte de o comunicare ceva mai tensionată şi mai dură cu persoana de cuplu. Veţi avea parte şi de unele provocări în afaceri, dar şi în chestiuni ce ţin de litigii.

 

TAUR: Pot apărea indicii mai nefaste legate de starea voastră de sănătate, aşadar menajaţi-vă. La locul de muncă veţi fi mai superficiali, tăioşi şi aspri, relaţionând destul de dificil cu colegii.

 

GEMENI: În dragoste se arăta o zi destul de complicată. Puteţi intra în discuţii în contradictoriu cu persoana pe care o plăceţi şi veţi avea şi o atitudine aparentă mai abrazivă în raport cu aceasta.

 

RAC: Nu este o zi recomandată pentru a plănui sau efectua modificări semnificative legate de viaţa domestică şi familială. Comunicarea cu părinţii vă poate reliefa un minus pentru această zi.

 

LEU: Veţi manifesta o atitudine mentală mai agresivă şi îi veţi leza pe ceilalţi cu vorbele voastre. Este o zi cam nefastă pentru învăţare, dar şi pentru evaluări. Sunt aspectări cam nefavorabile şi pentru călătorii.

 

FECIOARA: Se arată o zi cu pierderi în plan financiar. Puteţi purta unele discuţii şi negocieri neproductive pentru obiectivele voastre materiale. Vă puteţi aduce în practică şi unele abilităţi sau talente cu iz marţial.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta mai duri, luptători şi colerici. Îi veţi domina pe cei din jur cu prin intermediul spiritului vostru combativ şi vă veţi prezenta cumva mai tranşanţi în treburile cotidiene.

 

SCORPION: Este o zi chiar nepotrivită pentru a vă dedica unor demersuri sau afaceri mai discrete, prin urmare lăsaţi aceste chestiuni subtile pentru o altă zi. Anumite persoane invidioase vă vor bârfi săţios.

 

SĂGETĂTOR: Este un moment nefavorabil pentru a participa la reuniuni ori alte tipuri de întâlniri de socializare. Totodată, în această zi puteţi cunoaşte o persoană vicleană faţă de care veţi nutri sentimente defensive.

 

CAPRICORN: Aveţi parte de o zi inoportună pentru chestiuni de ordin public. Se poate ivi o discuţie conflictuală cu şeful sau o veste destul de negativă din punct de vedere profesional.

 

VĂRSĂTOR: Deţineţi aspectări problematice pentru călătorii ori pentru relaţionarea cu persoane de la mare distanţă. Vă pot parveni şi unele veşti îngrijorătoare ce vă vor prejudicia.

 

PEŞTI: Astăzi se poate ivi o destabilizare şi o hazardare în raport emoţional şi mental. Puteţi trăi şi un nespor acut în plan material. Există şi un minor de risc de accidente ori incidente, deci fiţi ceva mai atenţi.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *