E scris în stele – duminică, 3 februarie 2019

Aspectul astral dominant al zilei este redat de trigonul lui Venus din Săgetător cu planeta Uranus din Berbec. Această ipostază astrologică este una foarte fericită exprimând: popularitate, originalitate, inventivitate, nonconformism, dar şi extravaganţă şi simţ artistic. Este o zi grozavă pentru toate chestiunile care implică: îndrăzneală, talent creator şi acţionare independentă! Aspectul poate favoriza: dragostea la prima vedere, flirtul ori aventurile sentimentale. Aşadar… Păzea! Dragostea-i la orizont! Totodată, este un moment foarte bun pentru a ne pune în practică toate planurile şi ideile pe care le-am amânat până la acest punct, în special pe cele mai neobişnuite, chiar temerare.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mai spirituali şi veţi avea parte şi de o ,,măsură” mai bună de noroc în chestiuni ce ţin de călătorii, învăţătură, dar şi de studiu. Totodată, puteţi avea o şansă interesantă în activităţi ce ţin de speculă ori hazard.

 

TAUR: Veţi dispune de o stare interioară cumva mai volatilă. Din ceea ce mai rezumă ,,vorba astrelor” se arată şi o trăire, ori o întâmplare, destul de enigmatică! Se mai văd şi ceva evenimente pozitive legat de casă.

 

GEMENI: Pentru această zi se întrevede în viaţa sentimentală o implicare mai tandră şi mai altruistă din partea persoanei dragi. Ca şi sistem de gândire veţi fi mai spirituali, mai intuitivi şi mai romantici.

 

RAC: Starea generală de sănătate va cunoaşte o doză de ameliorare. La locul de muncă veţi fi mai distraşi şi mai puţin concentraţi asupra sarcinilor repartizate. În schimb, se poate arată un noroc bunicel la bani.

 

LEU: Veţi fi mai romantici, sensibili şi amorezaţi. Raporturile sentimentale vor cunoaşte pentru această zi o direcţie mai fericită. Este o zi bună şi pentru a vă ocupa de cei mici. Se arată şi o atitudine de viaţă destul de idealistă.

 

FECIOARA: Astrele vă indică o zi mai liniştită şi odihnitoare în plan familial. Vă puteţi dedica şi chestiuni sensibile sau amenajării unui colţişor de suflet al casei. Se arată şi o intuitivitate mult mai pronunţată decât în alte zile.

 

BALANŢA: Veţi fi mai poetici şi mai eleganţi în limbaj. Veţi dispune şi de o doză superioară de inspiraţie, dar veţi fi mai subiectivi în judecată. Totodată, aveţi o zi foarte bună pentru a vă apropia mai profund de prieteni.

 

SCORPION: Vi se pot prezenta unele oportunităţi financiare destul de bunicele. Aşadar, fiţi cu un ochi întredeschis la şanse de ordin material. Totodată, în carieră vă puteţi aştepta şi la o simpatie a şefilor.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta ceva mai sensibili, sentimentali şi romantici. Aşadar, lăsaţi treburile pragmatice pentru o altă zi! Este o zi grozavă pentru evoluţie spirituală şi apropiere de Divinitate.

 

CAPRICORN: Astrele vă indică cumva mai emoţionali în această zi. În plan lăuntric veţi fi mult mai receptivi la energiile ,,lumii nevăzute”. Vă puteţi ,,reîncărca bateriile” pentru a fi mai vitali în perioada următoare.

 

VĂRSĂTOR: Raporturile cu prietenii vor fi mult mai loiale şi mai sincere. Totodată, puteţi dobândi şi un ideal mai abstract de viaţă. Va fi o zi destul de interesantă în viaţa de cuplu, însă nefastă în chestiuni ce ţin de afaceri.

 

PEŞTI: În această zi s-ar prea putea să beneficiaţi de o doză mai înaltă de notorietate, şi poate chiar şi de popularitate. Dar, în chestiuni ce ţin de sănătate, ar fi indicat să fiţi ceva mai grijulii şi să căutaţi să vă odihniţi.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *