E scris în stele – Horoscop 2018

Coordonatele astrologice principale ale anului 2018 sunt exprimate de cinci poziţionări astrologice deosebit de importante ce ne vor influenţa cu autoritate valorile, atitudinile şi acţiunile pentru următorul ciclu.

Astfel, întâiul element analizat se referă la prezenţa planetei Uranus pe semnul zodiacal al Berbecului, până la data de 15 mai, tranzit celest ce ne vorbeşte de: originalitate, nonconformism, răzvrătire, idealism şi independenţă. Al doilea marcaj cercetat este prezentat de trecerea planetei Uranus, astrul schimbărilor, dupa data de 15 mai, pe zodia Taurului, reliefând ipostaze ce indică: talente inedite, inginerii financiare, instabilitate materială, precum şi nestatornicie. A treia poziţie evidenţiată este descrisă de tranzitul planetei Jupiter, Marele Benefic, pe zodia Scorpionului, până la data de 8 noiembrie, prezenţă ce enunţă noţiuni ce ţin de: vitalitate, asertivitate, ambiţie, moşteniri şi protecţie contra marilor rele. A patra expresie celestă observată este pregătită de ingresul planetei Jupiter, după data de 8 noiembrie, pe semnul ceresc al Săgetătorului, în domiciliu, poziţie ce va fundamenta trăsături ce fac referinţă la: toleranţă, spiritualitate, explorare, justeţe, conciliere, noroc şi înţelepciune. Cea din urmă, dar cu certitudine nu cea mai puţin impresionantă poziţionare sesizată, este redată de tranzitul planetei Saturn, Marele Malefic, pe tot parcursul anului, pe semnul celest al Capricornului, în domiciliu, redând evenimente ce conduc la: blocaje sociale, provocări profesionale, dar şi la: perseverenţă, realism şi seriozitate.

Aşadar, din punct de vedere astrologic, anul 2018 va fi marcat de dinamism şi de schimbări de ritm, fiind necesar să ,,îmbrăţişăm valul”, uzând de forţa maiestuoasă a acestuia, dar direcţionându-l cu gentileţe, pentru atingerea propriilor aspiraţii de viaţă.

Acum să lecturăm succint ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Până în primăvară vă veţi arăta mai originali şi mai nonconformişti.  Din vară veţi resimţi o evidentă instabilitate în plan financiar. Până în toamnă veţi dispune de un ajutor material consistent din partea apropiaţilor. Din iarnă se anunţă o perioadă frumoasă pentru reuşite în străinătate. Per ansamblul anului veţi întâmpina provocări de ordin profesional.

 

TAUR: Până prin luna mai se arată destul de multă neşansă în viaţa voastră. După luna mai este o perioadă extrem de utilă pentru a încerca o revoluţionare de sine. Succesul în cuplu, dar şi în afaceri, vă este garantat până în luna noiembrie. După luna noiembrie puteţi accesa o moştenire substanţială. Încercaţi ca în acest an să nu abandonaţi o formă de şcolarizare.

 

GEMENI: Până spre finele primăverii vă puteţi aştepta la evenimente mai curioase legate de prieteni. Din vară s-ar putea să atrageţi adversitatea ascunsă a unor personaje periculoase. Până prin luna noiembrie veţi cunoaşte o remediere semnificativă a sănătăţii. Din iarnă se arată o etapă excepţională în viaţa maritală. Cam tot anul se menţine un risc cam serios de accidente.

 

RAC: Astrele vă rezumă, până în primăvară, o doză importantă de inconstanţă şi instabilitate în carieră. Din luna mai veţi obţine prietenia unor persoane mai inedite, excentrice. Dacă doriţi să aveţi un copil, pănă în toamnă aştrii vă surâd. Din noiembrie puteţi prinde un job chiar minunat. În viaţa de cuplu, dar şi în negocieri, se vor arăta dificultăţi majore per ansamblul anului.

 

LEU: Până prin primăvară se pot aşterne episoade ciudate când vine vorba de călătorii la depărtare. Din vară se relevă o nuanţă clară de impredictibilitate în profesie. Dacă aveţi planuri măreţe legate de casă, le puteţi aduce în concret până în toamnă. De la finele toamnei se arată în dragoste o etapă exuberantă. Sănătatea se va menţine drept o verigă fragilă pentru acest nou an.

 

FECIOARA: Aveţi grijă, cam până în primăvară, să nu intraţi în datorii severe. De la sfârşitul primăverii puteţi resimţi o criză spirituală, urmată de o reevaluare de sine etică. Până în toamnă veţi avea parte de o imaginaţie rodnică şi de o înţelepciune divină. De la finele toamnei veţi beneficia de raporturi calde cu familia. În dragoste nu este un an cu prea mult noroc.

 

BALANŢA: Ar fi recomandat, ca până în primăvară, să daţi dovadă de precauţie şi prevedere în afaceri şi alte târguieli. Din vară se prezintă un risc semnificativ de incidente stupide. Până în toamnă beneficiaţi de oportunităţi financiare colosale. Din iarnă se arată o perioadă dedicată cultivării intelectuale şi spirituale. În plan domestic noul an vă relevă cam multe carenţe.

 

SCORPION: În planul stării de sănătate, până prin luna mai, se relevă o gamă diversă de vulnerabilităţi. Din vară va trebui să căutaţi o punte comună în relaţiile sentimentale. Omenia, bunătatea şi voioşia vă vor atribute pănă în luna noiembrie. Începând din iarnă puteţi avea parte de posibilitatea înavuţirii. Cam tot anul comunicarea cu anturajul se va efectua într-un mod cam greoi.

 

SĂGETĂTOR: Până în primăvară Cupidon vă poate ţinti, astrele relevându-vă prilejul trării unei iubiri mai neobişnuite. Din luna mai va trebui să vă menajaţi sănătatea, fiind predispuşi spre unele afecţiuni mai inedite. Veţi resimţi binecuvântarea şi ocrotirea Divinităţii pănă în toamnă. Din iarnă viaţa vă va deschide noi cărări de explorat. Noul an va fi mai puţin generos financiar.

 

CAPRICORN: În planul casei vă puteţi lovi, cam până prin primăvară, de unele deranjamente sau stricăciuni. Din vară se anunţă unele schimbări rapide, dar de bun augur, în viaţa sentimentală. Vă puteţi baza pe susţinerea şi protecţia prietenilor până prin luna noiembrie. Din iarnă se observă o remediere superbă în planul sănătăţii. Căutaţi ca în noul an să vă învingeţi inhibarea.

 

VĂRSĂTOR: Aştrii vă arată, cam până în primăvară, ca fiind sociabili, spontani şi uneori chiar geniali. Din luna mai pot interveni unele schimbări majore în casă ori în familie. Cam până în toamnă veţi avea rezultate profesionale bune şi poate chiar şi o promovare. Din iarnă veţi câştiga prietenia un om important. În privinţa sănătăţii astrele vă arată unele probleme.

 

PEŞTI: Ar fi recomandat să nu realizaţi investiţii băneşti majore până prin primăvară, având un risc înalt de pierdere. Din vară veţi fi mai deschişi la idei noi şi mult mai sociabili per general. Până prin toamnă veţi avea parte de reuşită şi împliniri în afara ţării. De la finele toamnei vi se arată o etapă splendidă în carieră. În acest an veţi continua procesul de cernere a prietenilor.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, însă omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *