E scris în stele – miercuri, 27 decembrie 2017

Unghiul ceresc principal al zilei este descris de trigonul Lunii din zodia Berbecului cu planeta Mercur din semnul astral al Săgetătorului. Valenţele acestui aspect astrologic ne vor spori cu promptitudine toate calităţile ce ţin de: vivacitate, isteţime, naturaleţe, sociabilitate, inspiraţie, francheţe şi intuiţie. Această poziţionare astrală ne va oferi o doză mai înaltă de lejeritate în exprimarea emoţiilor, dar şi o elocvenţă superioară a discursului intelectual.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi reliefa o natură sensibilă şi afectivă, manifestând o atitudine cumva mai protectivă faţă de cei apropiaţi. Veţi avea parte şi de unele idei grozave şi de un bun succes la evaluări. Se mai relevă şi împliniri la drum.

 

TAUR: O femeie vă va susţine şi vă va proteja într-un mod mai subtil. Veţi fi şi mai altruişti şi mai milostivi în raport cu persoanele aflate într-o postură vulnerabilă. Discuţiile legate de bani ori de alte valori se vor arăta productive.

 

GEMENI: Prietenii vă vor fi ca şi o doua familie per ansamblul acestei zile. Se mai prezintă şi o doză înaltă de idealism, dar şi de vizionarism. Veţi comunica excelent cu persoana de cuplu şi veţi beneficia şi de o reuşită în afaceri.

 

RAC: Notorietatea şi popularitatea vă vor însoţi pe parcursul acestei zile. Se mai evidenţiază şi o avantajoasă susţinere din partea unor personaje importante. La locul de muncă vă veţi achita cu inteligenţă de sarcinile repartizate.

 

LEU: Veţi fi mai spirituali şi cumva mai filosofici, putând judecata evenimentele acestei perioade într-un sens global. În dragoste veţi cunoaşte o comunicare chiar minunată cu persoana de interes. Veţi fi şi mai populari.

 

FECIOARA: În plan sentimental veţi afişa o natură echilibrată, fiind cumva mai împăcaţi cu sine. Se mai poate prezenta şi un minor spor la resursele apropiaţiilor. Este o zi potrivită pentru a gândi planuri ce ţin de cămin.

 

BALANŢA: Astrele vă rezervă o zi extraordinară în viaţa de cuplu, indicând evenimente pline de romantism şi de tandreţe. Îi veţi fascina pe cei din anturaj cu logica voastră clară şi cu ideiile inedite. Vă pot parveni şi unele veşti bune.

 

SCORPION: Vi se relevă o uşoară remediere în planul sănătăţii. La locul de muncă va trebui să fiţi ceva mai concentraţi asupra responsabilităţilor date. Planurile legate de bani ori de alte resurse vor cunoaşte rodul scontat.

 

SĂGETĂTOR: Se arată un minunat succes amoros. Veţi fi mai relaxaţi şi destinşi, bucurându-vă cu naturaleţe de plăcerile vieţii. Puteţi împărtăşi şi un aer dramatic, teatral. Încercaţi să nu vă împărţiţi în prea multe direcţii.

 

CAPRICORN: Raporturile familiale se vor arăta chiar satisfăcătoare, stând sub semnul înţelegerii şi al armoniei. Puteţi avea parte şi de unele trăiri cumva mai intense şi nostalgice. Mai puteţi afla şi un secret destul de interesant.

 

VĂRSĂTOR: Aştrii zilei vă arată mai idealişti si imaginitivi, reliefând o debordantă şi îmbătătoare creativitate. Nu este însă un moment fast pentru decizii pragmatice majore. Se poate ivi şi o ieşire frumoasă alături de prieteni.

 

PEŞTI: Este o zi destul de fastă când discutăm de reuşită financiară. Puteţi avea şi de unele discuţii productive cu şefii. Este şi o perioadă favorabilă pentru a tatona planuri şi direcţii ce vizează un progres de ordin social, profesional.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, însă omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.