E scris în stele – joi, 1 martie 2018

Aspectul celest analizat al zilei este redat de trigonul lui Venus din Peşti cu Jupiter din Scorpion. Această poziţionare astrologică ne oferă: bucurie, sensibilitate, spirit artistic, jovialitate, dar şi succes, spor, toleranţă, belşug şi justeţe. Este o zi fabuloasă pentru întâlniri şi planuri de ordin sentimental, pentru destindere şi relaxare, inspiraţie şi creativitate, fiind vorba de un moment astral benefic ce ne va aduce un zâmbet şi o doză foarte înaltă de încredere în sine!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arăta mai echilibraţi şi mai pozitivi în plan emoţional. Puteţi realiza şi unele progrese semnificative pentru depăşirea unor afecţiuni de sănătate. Este o zi cu noroc la bani şi la alte tipuri de beneficii.

 

TAUR: Aveţi parte de o zi prielnică pentru acţiuni şi activităţi alături de prieteni. Puteţi face şi unii paşi semnificativi în atingerea unui ţel propus. În cuplu, dar şi în afaceri, veţi avea parte de împliniri minunate.

 

GEMENI: Astrele vă indică mai mult noroc şi spor în plan profesional. Conlucrarea cu colegii de la job va fi una fără cusur şi vă veţi arăta mai implicaţi în munca desfăşurată. Totodată, se relevă şi o stare de sănătate mult mai bună.

 

RAC: Este o zi grozavă pentru studiu şi examinări. Aveţi parte de aspecte încântătoare şi pentru călătorii. În dragoste vi se arată mai multă şansă şi noroc. Aveţi parte de spor şi în chestiuni speculative.

 

LEU: Veţi dispune de o stare lăuntrică cumva mai echilibrată. Totodată, se mai relevă şi un oarecare noroc la bani. Este un moment grozav pentru a vă implica în chestiuni ce ţin de cămin. Se arată şi linişte în familie.

 

FECIOARA: Va fi o zi destul de favorabilă în sfera cuplului, precum şi în chestiuni ce ţin de afaceri sau negocieri.  Vă veţi arăta foarte isteţi, elocvenţi şi mai mereu cu ,,un as în mânecă” în relaţiile cu cei din jur.

 

BALANŢA: Starea generală de sănătate vă va oferi semne favorabile pentru această zi. La locul de muncă evenimentele vor ,,curge” într-un mod care vă va avantaja. Puteţi avea şi un succes nemaipomenit la bani!

 

SCORPION: În viaţa sentimentală veţi beneficia de o susţinere astrală deosebită. Este o zi cu noroc şi pentru acele persoane care îşi doresc un copil. Veţi fi mai înţelepţi şi mai expansivi în plan personal.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi foarte potrivită pentru a întreprinde modificări şi alte amenajări legate de casă. Se arată şi ceva mai multă tihnă şi linişte în plan familial. Divinitatea vă va ocroti într-un mod mai evident.

 

CAPRICORN: Veţi dispune de o stare emoţională mai pozitivă şi mai încrezătoare, iar în plan intelectual vă veţi arăta foarte capabili. Este un moment foarte prielnic pentru întâlniri şi activităţi de ordin social.

 

VĂRSĂTOR: Se pot reliefa unele situaţiuni destul de bunicele la ,,capitolul” bani. În plan profesional, astrele arată, foarte limpede, că veţi beneficia de foarte multă şansă, dar şi de o recunoaştere onorabilă a meritelor voastre.

 

PEŞTI: Veţi prezenta o atitudine cumva mai romantică, sensibilă, idealistă şi imaginativă. Veţi fi mai binevoitori şi mai altruişti în relaţiile cu cei din jur. Este o zi grozavă pentru învăţătură şi călătorii.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.